v.a. 315,-
5 - 21 dagen
Fly Drive
Europa

Wie op zoek is naar een geschikte fly drive Toscane hoeft niet ver te zoeken. Toscane heeft een rijke cultuur en het geloof is er erg belangrijk. In elke plaats vindt je wel 1 of meerdere kerken en kathedralen of een basiliek. Wij hebben de mooiste culturele bezienswaardigheden hieronder voor je omschreven.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive Toscane

Basilica di Santa Maria del Fiore: Deze basiliek is een opvallend gebouw in Florence. Het gebouw valt erg op door een hoogte van 114 meter en er zijn slechts twee kathedralen in Europa die groter zijn. Hierdoor is deze basiliek/kathedraal erg beroemd in Toscane. Opvallend aan deze kathedraal zijn de architectonische details, dit is erg mooi gedaan.

Basilica di Santa Croce: Deze gotische kerk is 1 van de belangrijkste van Florence. De bouw van deze kerk heeft 146 jaar geduurd, maar het is nu wel de allergrootste franciscaner kerk in de hele wereld. Laat je overdonderen door dit gigantische gebouw, en vergeet niet om foto’s te maken.

David van Michelangelo Buonarroti: Dit bekende beeldhouwwerk is bij veel scholen over de hele wereld in de kunstgeschiedenis-boeken terug te vinden. Het standbeeld is gemaakt van marmer en werd voltooid in 1504. Het beeld stelt een beeltenis van Koning David voor en is gemaakt door de kunstenaar Michelangelo Buonarroti.

Palazzo Medici-Riccardi: Het prachtige Palazzo Medici-Riccardi heeft zijn ligging in de hoofdstad. De bouw van dit paleis duurde ongeveer 15 jaar en is voltooid in 1460. Het paleis is gebouwd in de stijl van de Renaissancearchitectuur en is te vinden op adres; Via Camillo Cavour, 3, 50129 Firenze, Italië

De natuur van Toscane

De natuur van Toscane is erg mooi en rustgevend. In Toscane vindt je lange uitgestrekte velden waar het gedroogde gras in grote ronde balen wordt samengebonden. De grassen en velden hebben allemaal verschillende tinten groen, waardoor het alles een schilderachtig geheel vormt. De mooie velden worden afgewisseld met wijn en boomgaarden, en wanneer de zon schijnt geeft deze een gouden gloed aan het landschap.

Fly Drive Toscane
Fly Drive Toscane
Fly Drive Toscane

Feitjes over Toscane

  • Toscane is een regio het land Italië.
  • Toscane heeft een oppervlakte van 22.994 vierkante kilometer.
  • De hoofdstad van Toscane is Florence.
  • In 2014 woonde er 3,751 miljoen inwoners in de regio.
  • Florence heeft een oppervlakte van 102,4 vierkante kilometer.