klliffen van corsica

ANWB Reizen

Mooie fly & drive rondreizen bij ANWB reizen

ANWB reizen is een specialist met de mooiste fly & drive vakanties in het aanbod. Bij de ANWB is een reis altijd goed geregeld en heb je keuze uit bestemmingen over de hele wereld. Van unieke bestemmingen als Corsica, tot een 21-daagse fly drive langs de westkust van Amerika.

De organisatie staat in Nederland natuurlijk mede bekend door de goede reisadviezen, verkeersinformatie en natuurlijk de wegenwacht. In het verleden heeft ANWB alle reismerken individueel uitgebracht, zo vielen o.a. organisaties als FOX reizen en Pharos Reizen onder de vlag van de ANWB. In 2021 heeft de ANWB besloten om de krachten te bundelen en de vakanties onder de eigen naam aan te bieden.

De fly & drives van ANWB zijn verzorgd met vaak leuke excursies en meerdere verblijven. De reizen zijn dus echt dynamische rondreizen met veel activiteiten. Ideaal voor de reiziger die een gebied echt wil leren kennen, de reisspecialisten van ANWB passen het programma hier natuurlijk volledig op aan! Ook zo enthousiast als wij over het aanbod van de ANWB? Ontdek direct alle reizen van ANWB!