Porto Timoni Corfu

&Olives

Unieke reiservaringen in de mediterrane landen rondom de Middellandse Zee

&Olives is een reisorganisatie die zich richt op het aanbieden van unieke reiservaringen in de mediterrane landen rondom de Middellandse Zee. De organisatie is opgericht door een groep gepassioneerde reizigers die hun liefde voor de cultuur, natuur en gastronomie van de mediterrane landen willen delen met anderen.

Het aanbod van &Olives bestaat uit verschillende reizen naar onder andere Griekenland, Italië, Spanje en Marokko. Deze reizen worden samengesteld door lokale experts die de beste plekken kennen en daarbij oog hebben voor duurzaam toerisme en het ondersteunen van lokale gemeenschappen. Hierdoor zijn de reizen niet alleen bijzonder, maar ook verantwoord en authentiek.

Culinaire ervaringen tijdens jouw vakantie

Een van de kenmerken van de reizen van &Olives is dat er naast het ontdekken van de cultuur en natuur van de bestemming, ook veel aandacht wordt besteed aan de lokale gastronomie. Zo kun je tijdens een reis door Spanje genieten van de heerlijke tapas en wijnen, of tijdens een reis door Griekenland de lokale olijfolie en feta proeven. Door deze culinaire ervaringen leer je de bestemming nog beter kennen en proef je de echte smaken van het land.

Daarnaast biedt &Olives ook verschillende activiteiten aan, zoals wandelingen door de bergen, fietsen door de stad, kookworkshops en yogalessen. Hierdoor is er voor ieder wat wils en kun je jouw reis op een actieve en ontspannen manier invullen.

Fly & drives naar de mooiste landen

De reisorganisatie &Olives biedt een zeer divers aanbod aan met fly & drives naar landen veel Zuid-Europese landen als Portugal, Griekenland, Italië en Spanje. Ook als je liefhebber bent van verre bestemmingen ben je bij de reisorganisatie aan het juiste adres. Wat dacht je van de mooiste fly drives naar Jordanië, Israël of Oman! Doorgaans zijn de reizen opgebouwd als compleet pakket met vluchten, accommodaties en huurauto. De reizen zijn meestal voorzien van de optimale reisroute die is opgebouwd door het team van specialisten van &Olives, waardoor je op een aangenaam tempo langs de mooiste plekken rijdt van een land of regio!

Ervaren reisadviseurs met persoonlijke aandacht

Bij &Olives staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. De reisadviseurs van de organisatie helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale reis en staan altijd voor je klaar tijdens je verblijf op de bestemming. Zo kun je zorgeloos genieten van een unieke en onvergetelijke reiservaring.

Kortom, als je op zoek bent naar een bijzondere reiservaring in de mediterrane landen, dan is &Olives een reisorganisatie die je zeker in overweging moet nemen. Met hun focus op duurzaam toerisme, lokale expertise en persoonlijke aandacht, bieden zij de perfecte combinatie van cultuur, natuur, gastronomie en activiteiten voor een onvergetelijke reis.