porto douro rivier

Primavera

Specialist in fly drives naar Portugal

Voor een geslaagde fly drive naar de Zuid-Europese landen Portugal en Spanje ben je bij Primavera aan het juiste adres. De reisorganisatie organiseert al meer dan 30 jaar de mooiste reizen naar Portugal. Sindskort hebben zij het aanbod ook uitgebreid met Spanje. Bij Primavera kun je naast fly & drives ook andere zonvakanties, last-minutes, fietsvakanties, overwinter reizen, wandelvakanties  en zelfs golf- en bridgereizen. De reisexperts van Primavera hebben veel kennis van Portugal en hebben dan ook de mooiste routes en accommodaties voor jou geselecteerd.

De fly & drives van Primavera

Bij Primavera heb je bij iedere bestemming de keuze uit meerdere accommodaties. Ga met Primavera naar bijvoorbeeld de Algarve of bloemeneiland Madeira. Wil je liever meerdere plekken van Portugal in één reis zien? Bekijk dan eens naar de Fly & drive midden Portugal, dit is een 8-daagse reis waarin je vele hoogtepunten bezoekt. Het is ook mogelijk om jouw fly & drive naar Portugal met een golfvakantie.

Primavera is onderdeel van de Sundio Group, waar bijvoorbeeld ook Sunweb deel van uitmaakt. Bij de reisorganisatie ben je bovendien zeker van de nodige keurmerken, aangezien Primavera is aangesloten bij het ANVR en SGR. Ook zo enthousiast als wij over Primavera? Bekijk direct de uitgelichte reizen op deze pagina.