costa rica

SRC reizen

Unieke reisroutes bij SRC Reizen

SRC biedt schitterende fly drive vakanties met indrukwekkende routes. De reizen gaan onder meer naar Europese bestemmingen als Spanje, Italië, Ierland en Portugal maar ook naar verre bestemmingen als Amerika, Costa Rica, Namibië en Maleisië!

SRC Reizen is bovendien aangesloten bij het ANVR en SGR. Hierdoor weet je zeker dat je bij een betrouwbare partij een reis boekt. Bovendien compenseert SRC reizen 100% de CO2 van jouw reis en wordt de organisatie beoordeeld met gemiddeld een 8,8!

Indivuele rondreizen met chauffeur

Wil je wel een individuele rondreis boeken? Maar geen zin om lange afstanden te reizen? Bij SRC reizen ben je ook aan het goede adres voor een compleet verzorgde reis inclusief privéchauffeur/gids. Bestemmingen die hier uitermate geschikt voor zijn, zijn bijvoorbeeld Myanmar, India of Madagaskar. Comfortabel en uitstekend verzorgd. Uiteraard zijn deze iets duurder dan de self-drive reizen, maar absoluut de moeite waard wat ons betreft!

Net als wij, ook zo enthousiast over SRC Reizen? Bekijk direct enkele uitgelichte fly & drives op deze pagina of ga direct naar het aanbod op de SRC website zelf!