Madeira Portugal

Traveldeal

Goed verzorgde fly & drive rondreizen met leuke afwisselende programma's

Traveldeal staat bekend als een reisorganisatie die uitblinkt op prijs en het feit dat ze reizen net iets leuker maken, denk aan een extra luxe hotel of een leuk arrangement met ontbijtbuffet. Waar de organisatie in het verleden vooral hotelarrangementen aanbood, vind je vandaag de dag ook een groot aantal rondreizen in het aanbod terug.

Zo vind je bij Traveldeal goed verzorgde fly drive rondreizen naar mooie bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten. Zoals je van een organisatie met de naam Traveldeal kunt verwachten zijn de reizen bovendien zeer goed geprijsd! Het leuke van de fly drives van Traveldeal is het feit dat het team van reisspecialisten van deze organisatie al een compleet verzorgd reisprogramma heeft samengesteld met op iedere plek uitstekende hotels met vaak ontbijt.

Het fly drive aanbod van Traveldeal bestaat uit meer dan 46 bestemmingen. Wat dacht je van een goed verzorgde reis naar de populaire regio Andalusië in Spanje? Met Malaga als uitgangspunt bezoek je de hoogtepunten van Zuid-Spanje in een reis. Een andere unieke bestemming in het aanbod van Traveldeal is Jordanië, deze bestemming in het Midden-oosten is een aangename afwisseling tussen woestijn, cultuur, de dode zee en de unieke cultuur.

Net zo enthousiast als wij over het aanbod van Traveldeal? Laat je verrassen en navigeer via deze pagina direct naar de beste deals!