Nationaal park in Lapland

Voigt Travel

Voigt Travel is gespecialiseerd in reizen naar Noord-Europa, met bestemmingen als Noorwegen, Finland, IJsland en Zweden in het aanbod is het een unieke aanbieder die als één van de weinige organisaties in de reisbranche mooie fly-drive reizen aanbiedt naar deze bestemmingen. Doordat het team zich specialiseert op specifieke bestemmingen is er veel kennis aanwezig over de verschillende regio’s en hotspots van de landen. De reismogelijkheden met unieke excursies zijn dan ook zeer interessant in zowel het zomer als winterseizoen.

Lapland

Één van de specialiteiten van Voigt Travel is de regio Lapland in Finland. Deze regio zit vol met nationale parken met ongerepte natuur. In de reisprogramma’s van de meeste fly drives van Voigt Travel zijn diverse excursies inbegrepen in de regio. Denk aan: kanotochten over unieke meren in Lapland, bezoek aan een Huskyfarm en bezoek aan een unieke amethistmijn(unieke steensoort). Laat je verrassen door de mooie reisprogramma’s!

Een reisorganisatie met unieke geschiedenis

Voigt Travel is een gespecialiseerde reisorganisatie met rijk verleden. De organisatie begon in het jaar 1857 als graanhandelaar, met nauwe contacten in de Rotterdamse haven werd er bemiddeld over o.a. ligplaatsen en vrachten in de haven. Uiteindelijk heeft dit zich zo ontwikkeld dat Voigt ook reizigers mee ging nemen op de boten met auto’s. In de jaren 60 van de vorige eeuw werd dit dermate vaak aangeboden dat de organisatie zich heeft ontwikkeld tot reisorganisatie. Destijds werd Finland als eerste aangeboden, al snel volgden ook reizen naar de Noordkaap in Noorwegen!