v.a. 858,-
7 - 30 dagen
Fly Drive
Afrika

Ga op zoek naar de 'Big Five' in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft zo zijn eigen tradities, gewoontes en een lange geschiedenis. Het land heeft een prachtige natuur en je kunt er veel plaatsen vinden die een belangrijke betekenis hebben gespeeld in de Zuid-Afrikaanse geschiedenis, bijvoorbeeld het Robbeneiland. Maak kennis met de bewoners van dit prachtige land en boek jouw eigen fly drive naar Zuid-Afrika.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive Zuid-Afrika

De Tafelberg: De Tafelberg heeft zijn ligging op de westelijke kaap. De Tafelberg biedt een prachtig uitzicht over het mooie Kaapstad. De bovenkant van de Tafelberg is plat en heeft een breedte van ongeveer 3 kilometer. Via een kabelbaantje kun je boven op de Tafelberg komen en genieten van het adembenemende uitzicht.

Nationaal Park Kruger: In het Nationaal Park Kruger kun je prachtige dieren zien en mooie foto’s maken. Het wildpark is erg bekend in Afrika en is dan ook een grote trekpleister voor toeristen. Het Nationaal Park Kruger bevindt zich in het grensgebied met Zimbabwe en Mozambique en heeft een oppervlakte van wel 19.485 vierkante kilometer.

Robbeneiland: Het Robbeneiland is een zeer bekend Zuid-Afrikaans eiland. Op dit eiland werd Nelson Mandela voor een lange tijd gevangen gehouden. Nu is het eiland een symbool geworden voor zijn strijd.

Ontdek de natuur van Zuid-Afrika door een bezoek aan de botanische tuin

Het Kirstenbosch National Botanical Garden is een immens grote botanische tuin, waar je kennis maakt met een heleboel bloemen en planten. De botanische tuin heeft een oppervlakte van wel 560 hectare en bevat wel vijf biotopen. Je kunt er dan ook een groot aantal bloemen en planten vinden die normaal op andere plaatsen en onder andere omstandigheden overleven. In de Kirstenbosch National Botanical Garden krijgen al deze bloemen en planten precies wat ze nodig hebben. Een bezoek aan deze prachtige tuin is een mooi moment om kleurrijke foto’s te maken en heerlijk te genieten van de stilte.

Gebergtes in Zuid-Afrika
Zonsopgang in Zuid-Afrika
Zee in Zuid-Afrika

Overige landen in Afrika

Feitjes over Zuid-Afrika

  • De vlag van Zuid-Afrika heeft zes kleuren.
  • De officiële naam van Zuid-Afrika is de Republiek Zuid-Afrika.
  • Zuid-Afrika is een land in het continent Afrika.
  • Zuid-Afrika kent drie hoofdsteden namelijk, Pretoria, Kaapstad en Bloemfontein.
  • In Zuid-Afrika betaal je de bevolking met de Zuid-Afrikaanse rand.
  • Zuid-Afrika kent ruim elf officiële talen.