v.a. 369,-
7 - 18 dagen
Fly Drive
Europa

Rijd langs de schitterende zuidkust van Portugal

De Algarve is een mooi stukje Portugal en een zeer populaire vakantiebestemming. Je kunt een bezoekje brengen aan een waterpark, een dierentuin of aan de culturele vismarkt. Heb je meer interesse in de natuur? Dan kun je een bezoekje brengen aan de Ponta da Piedade. Voor een veelzijdige reis met pret, educatie en vermaak voor het hele gezin, kies je natuurlijk voor een fly drive naar Algarve!

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar Algarve

Kasteelruïne Castelo de Silves: Castelo de Silves is een oude burcht. Je kan er wandelen op de kasteelmuren en genieten van een adembenemend uitzicht. De ruïne biedt een indrukwekkende blik in de geschiedenis van de Algarve.

Waterparken: In de Algarve vindt je een hoop leuke waterparken waar jong en oud zich kunnen uitleven en kunnen spelen met water. De vele glijbanen laten je met een hoge snelheid afdalen in het verkoelende water.

Zoo Lagos: Voor een rustig dagje naar de dierentuin moet je bij Zoo Lagos zijn. Deze kleine dierentuin ziet er erg verzorgd uit en heeft veel verschillende soorten dieren. Je vindt er geen grote dieren zoals giraffen en olifanten, maar wel kleine unieke diersoorten.

Loulé groente- en vismarkt: Deze authentieke markt vindt dagelijks plaats. De lokale bevolking biedt er zijn groente en vis te koop aan en probeert hiermee wat inkomsten te verdienen. Het is een markt waar je heerlijk kunt struinen op zoek naar iets lekkers voor het avondeten.

Appartement aanraders: Appartementen forte da oura en praia do vau – turim estrela do va zijn uitstekende appartementen met een ligging perfect voor een Fly Drive, je vinde deze appartementen bij onze aanbieders!

Strand in Algarve
Rots in Algarve
Meer rotsen in Algarve

Ontdek het beste van de natuur in Ponta da Piedade

Deze prachtige rotsformaties en okerkleurige kliffen steken mooi af tegen het azuurblauwe water. Deze mooie natuurlijke bezienswaardigheid is het mooist te bekijken vanaf het water. Je kunt er ter plekke een bootje huren om de Ponta da Piedade van dichtbij te bekijken. De grotten lenen zich ook uitstekend voor een leuke grottentocht. Bij de mooie grotten vindt je rustige privéstrandjes waar je heerlijk rustig van het warme weer kunt genieten. Snel de prachtige natuur van Algarve ondekken? Boek dan een last minute fly drive naar Algarve bij onze aanbieders!

Feitjes over Algarve

  • De Algarve heeft een oppervlakte van 4.997 vierkante kilometer.
  • De Algarve hoort bij Portugal.
  • De hoofdstad van de Algarve heet Faro.
  • De meest voorkomende geloofsovertuiging op de Algarve is rooms-katholiek.
  • De gemiddelde temperatuur is er 18 graden.