v.a. 219,-
5 - 14 dagen
Fly Drive
Europa

Geniet van de zon, stranden, vulkanen en natuur op de Canarische Eilanden

De Spaanse eilandengroep, de Canarische eilanden, klinkt bij vele wel bekend in de oren. Dat er mooie stranden, azuurblauwe wateren en een heerlijk klimaat is, dat is bij de meeste mensen ook wel bekend. Maar wist je dat de Canarische eilanden ook piramides heeft en een weelderige plantengroei? Wil jij graag alles weten over de Canarische eilanden? Boek dan snel een fly drive Canarische eilanden bij onze aanbieders! Er zijn ook mogelijkheden voor last minutes.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar de Canarische eilanden

Nationaal Park Timanfaya of Montañas del Fuego: Dit mooie natuurgebied is een vulkanisch landschap dat is ontstaan door een uitbarsting van een grote vulkaan. De vulkaan is uitgebarsten in 1730 en liet een vulkanisch landschap achter met een oppervlakte van 51,07 vierkante kilometer.

Auditorio de Tenerife: Dit mooie operagebouw staat symbool voor de Spaanse architectuur. Het ontwerp van de architect Santiago Calatrava is wereldberoemd geworden. In het ontwerp wordt een sterk contrast laten zien tussen ronde en scherpe vormen. De samenkomst van deze twee stijlen in het gebouw is uitdagend en uniek.

Roque Nublo: Deze monoliet heeft een hoogte van 80 meter, waardoor hij duidelijk zichtbaar is. De monoliet is daarom een belangrijk herkenningspunt geworden voor Gran Canaria.

Lanzerote: Een fly drive Lanzerote is een aanrader tijdens je fly drive op Gran Canara.

Vulkaan in de Canaries
Strand in de Canaries
Zonsopgang in de Canaries

Ontdek de cultuur in de Piramides van Güímar

In Güímar kun je momenteel zes piramides vinden. Dit waren er ooit negen, maar de rest heeft de tand des tijd niet doorstaan. De zes overgebleven piramides zijn erg uniek om te zien. De piramides hebben een afgeplatte bovenkant, en zien er dan ook heel anders uit dan de bekende Egyptische piramides met puntige dekstenen.

Ontdek de natuur in Loro Parque

In Loro Parque komen veel mooie dieren en planten samen in deze prachtige plantentuin/dierenpark. Loro Parque is opgericht in 1972 met de focus op papegaaien. Echter is er in de loop der tijd veel meer variatie bijgekomen. Loro Parque heeft een oppervlakte van 13 hectare. En heb je zin in waterpret, maak dan een tussenstop bij Siam Park. Dit waterpark ligt in Loro Parque en is een leuke afwisseling met het bezoek aan de dierentuin.

Feitjes over de Canarische Eilanden

  • De Canarische eilanden horen bij Spanje en worden gezien als een autonome regio.
  • De eilandengroep heeft een oppervlakte van 7.493 vierkante kilometer.
  • In 2012 woonde er 2,118 miljoen inwoners op de Canarische eilanden.
  • Op de Canarische eilanden vindt je twee hoofdsteden.