v.a. 249,-
5 - 22 dagen
Fly Drive
Europa

Een uniek Spaans eiland met aantrekkelijk klimaat

La Palma is een oase van rust en kalmte. De mooie groene natuur en de azuurblauwe zee zorgen er voor dat je echt helemaal op vakantie bent. Vanuit Mirador del Time heb je een prachtig zicht op het hele eiland en in San Andrés kun je heerlijk lunchen op een terrasje. De laurierbossen van La Zarza zitten vol verborgen wonderen en rustieke taferelen. Dus ben je alle drukte zat en wil je gewoon eens echt ontspannen? Boek dan snel een fly drive naar La Palma.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar La Palma

Mirador del Time: Mirador del Time is een uitkijkpunt vanwaar je een prachtig, romantisch en adembenemend uitzicht hebt over het hele eiland. Het uitzicht vanaf Mirador del Time is vooral in de avond en nacht erg mooi. Natuurlijk moet je het eiland ook eens tijdens een ondergaande zon hebben aanschouwd via dit prachtige uitkijkpunt.

San Andrés: Deze oude havenplaats is een bijzondere bezienswaardigheid. De havenplaats kenmerkt zich door smalle steegjes en herenhuizen. Er zijn veel terrasjes te vinden, waar je in alle rust een lekker drankje of een broodje kan nuttigen. Aan de kust zijn natuurlijk gevormde zoutwater zwembaden ontstaan in en om de rotsen. Deze zijn uniek om te zien, en aangezien La Palma het rustigste eiland is van de eilandengroep is het heerlijk om hier te vertoeven.

Zonsondergang in La Palma
Gebergtes in La Palma
Zee in La Palma

Ontdek de prachtige natuurverschijnselen van La Zarza

De laurierbossen van La Zarza zorgen voor een sprookjesachtige omgeving. In de laurierbossen kun je heerlijke wandelingen maken en even weg zijn van de drukte van het alledaagse leven. De laurierbossen bevinden zich op een hoogte van 600 tot 1200 meter en zijn te vinden aan de Noordoostelijke kant van het eiland. Vlakbij de laurierbossen zijn de Marcos en Cordero. Deze heerlijke warmwaterbronnen zijn de ultieme ontspanning tijdens jouw fly drive reis. Daarna kun je nog een kijkje nemen bij de oude culturele rotstekeningen. Deze geven je een unieke kijk op het leven van de lokale bevolking.

Feitjes over La Palma

  • La Palma heeft een oppervlakte van 706 vierkante kilometer.
  • In 2008 woonde er op La Palma 86.528 inwoners.
  • La Palma bevindt zich in de provincie Santa Cruz de Tenerife.
  • La Palma is het meest rustige eiland van de Canarische Eilanden, massatoerisme komt er niet voor.