v.a. 219,-
5 - 18 dagen
Fly Drive
Europa

Een Portugese eiland van ongekende schoonheid

De bergen bewandelen is in Madeira de gewoonste zaak van de wereld. De bergen zijn zelfs speciaal aangepast aan wandelaars met aangelegd trappen, paden en leuningen. Zo is het mogelijk om zelfstandig een deel van de bergen te beklimmen. Naast een bezoek aan de prachtige natuur kun je ook een bezoekje brengen aan de hoofdstad van Madeira. Hier vindt je Estádio dos Barreiros en de mooie Kathedraal van Funchal. Wil je ook naar Madeira? Boek dan snel een fly drive naar Madeira.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar Madeira

Cabo Girão: Echte waaghalzen kunnen kennis maken met de Cabo Girão. De Cabo Girão is een lange brug die loopt over Europa’s hoogste klif. Voor wie niet bang is voor hoogtevrees is de Cabo Girão een unieke ervaring.

Kathedraal van Funchal: Deze kathedraal is erg oud en is zelfs een van de oudste gebouwen op Madeira. De Kathedraal van Funchal werd in de 15e eeuw gebouwd in de hoofdstad van Madeira. Het gebouw opende zijn deuren in 1514 en is gebouwd in de stijl van de Rayonante gotiek.

Estádio dos Barreiros: Sportliefhebbers opgelet. In de hoofdstad vindt je het sportstadion Estádio dos Barreiros. In dit grote stadion kun je met maximaal 8.922 mensen naar de wedstrijden kijken. Het stadion is geopend op 5 mei 1957 en is de thuisbasis van CS Marítimo.

Boeren in Madeira
Stad in Madeira
Huis in Madeira

Beklim de bergen van Madeira

Bergen beklimmen is een leuke en sportieve activiteit met als beloning een prachtig uitzicht. Wil jij ook graag bergbeklimmen, dan vertellen we je graag wat de beste bergen zijn voor een sportieve wandeltocht. De Pico das Torres heeft een hoogte van 1.853 meter en heeft natuurlijk aangelegde trappen, waardoor het lijkt alsof deze zo zijn gevormd door de natuur. De Pico do Arieiro is een berg met een hoogte van 1.818 meter en een prominentie van 1.818 meter. Langs de berg loopt een lange trap omhoog. Na alle treden te hebben beklommen heb je een fantastisch uitzicht over het Portugese landschap. Op de Pico Ruivo vindt je veel aangelegde wandelpaden en trappen die er voor zorgen dat je de berg eenvoudig en veilig kunt beklimmen. Deze Portugese berg heeft een hoogte van 1.862 meter en een prominentie van 1.862 meter. Tijdens een tocht op deze berg vindt je mooie groene gebieden en een aantal mooie plantensoorten.

Feitjes over Madeira

  • Madeira is opgericht in 1420.
  • Madeira heeft een oppervlakte van 801 vierkante kilometer.
  • De hoofdstad van Madeira is Funchal.
  • In 2011 telde de bevolking van Madeira 267.785 inwoners.
  • Madeira is zowel een eiland als een autonome regio van Portugal.