v.a. 219,-
5 tot 21 dagen
Fly Drive
Europa

De ideale combinatie tussen stad en strand

Malaga is een grote stad in het prachtige gebied Andalusië. Een fly drive naar Malaga is perfect voor heerlijke wandelingen langs de mooiste gebieden, uit eten in de leukste restaurants en om te genieten van het lekkere weer en de rust. De omgeving van Malaga is gemakkelijk te bereiken met de auto, de binnenstad is vrijwel volledig autovrij, dit maakt het gemakkelijk alle bezienswaardigheden in de binnenstad op je eigen gemak te ontdekken. Wil jij een fly drive maken naar Malaga? Ondek dan hieronder de aanbieders!

Bezienswaardigheden in Malaga

De binnenstad van Malaga is autovrij, wat inhoudt dat het erg gemakkelijk is om je van bezienswaardigheden naar bezienswaardigheid te verplaatsen. Welke hoogtepunten mag je echt niet missen als je in Malaga bent?

Alcazaba: Alcabaza is een groot Moors fort gebouwd in de 19de eeuw. Het fort geeft een goede indruk van de cultuur en tradities die in Malaga leven.

Kasteel Gibralfaro Málaga: Naast Alcazaba ligt die prachtige kasteel, klaar voor jou om ontdekt te worden. De bezienswaardigheden in Malaga liggen letterlijk op loopafstand van elkaar, er is veel te ontdekken in korte tijd!

Romeins theater Malaga – Teatro Romano: Ontdek dit prachtige theater en ga terug in de Romeinse tijd. Het Theater Malaga is voor een deel herbouwt en voor een deel in zijn oorspronkelijke staat, erg indrukwekkend!

Stad in Malaga
Vijver in Malaga
Strand in Malaga

De natuur van Malaga

Naast de vele prachtige bezienswaardigheden in de binnenstad van Malaga is er om de stad heen ook veel te ontdekken. Wandel bijvoorbeeld door het prachtige nationale park Torcal de Antequera. 1171 Hectare groot en perfect voor de mooiste wandelingen of fietstochten. Ook kan je goed hiken of klikken in Malaga door de mooiste natuurgebieden.

Wanneer je wandelt door de natuurgebieden van Malaga zal je veel nieuwe soorten bloemen tegen komen, botanische tuinen in de binnenstad en is er nog een rijk natuurleven in de natuurgebieden. Voor de natuurliefhebbers is Malaga een perfecte bestemming.

Feitjes over Malaga

  • Malaga ligt in het gebied Andalusië
  • De keuken bestaat uit zeevruchten, gebakken vis en vers fruit
  • Pablo Picasso was geboren in Malaga
  • Malaga ligt aan de mediterrane kust
  • De gemiddelde temperatuur ligt rond de 17 graden het gehele jaar door