v.a. 249,-
7 - 21 dagen
Fly Drive
Europa

De plek waar cultuur, geschiedenis en landschappen samen komen

Een fly drive naar Peloponnesos is een unieke reis die je op de meest afgelegen en indrukwekkende plaatsen brengt. De rustieke natuur bij Navaríno Baai is ideaal voor een ontspannen strandvakantie. Bij de Polilimnio Watervallen kun je met het hele gezin genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft. En bij Ancient Olympia en Treasury of Atreus leer je meer over de geschiedenis. Wil jij ook een unieke balans tussen zon, zee, strand, geschiedenis en natuur? Boek dan een veelzijdige fly drive naar Peloponnesos.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar Peloponnesos

Ancient Olympia: Bij Ancient Olympia vindt je indrukwekkende opgravingen. Ancient Olympia is een combinatie van verschillende bouwstijlen uit diverse periodes en daarbij borden met uitleg over het gebouw en de opgravingen. De borden maken het museum erg overzichtelijk en zorgen voor een goede documentatie.

Kasteel Palamidi At Nafplion: Kasteel Palamidi At Nafplion wordt door bezoekers vaak omschreven als mooi of adembenemend. Om bij het kasteel te komen is een klim nodig van ongeveer 1000 treden, maar eenmaal boven is het echt de moeite waard.

Treasury of Atreus: Deze oude graftombe is erg indrukwekkend. Terwijl je om de tombe loopt, blijf je jezelf verbazen over het bouwwerk. Net als bij de piramides werd deze indrukwekkende graftombe zonder moderne machines gebouwd.

Rustieke natuur in de Navaríno Baai

De Navaríno Baai is een rustiek en mooi stukje Griekenland. Het water in de Navaríno Baai is perfect voor kinderen, omdat het heel langzaam dieper wordt. Vlakbij de baai bevindt zich een camping waar je kan overnachten met het hele gezin.

Ruines in Peloponnesos
Uitzicht in Peloponnesos
Strand in Peloponnesos

De Polilimnio Watervallen zorgen voor een uniek spektakel

De Polilimnio Watervallen zorgen voor een sprookjesachtige en prachtige natuur. Ook voor kinderen is een bezoek aan de Polilimnio Watervallen erg leuk. Er is een klimroute en ze kunnen er unieke diertjes vinden zoals kikkers, salamanders en krabben. De Polilimnio Watervallen vormen een unieke kans om jouw kind op een speelse manier in contact te brengen met de natuur.

Feitjes over Peloponessos

  • Peloponnesos is het grootste Griekse eiland.
  • Peloponnesos is geen druk eiland wat betreft toeristen, dus kun je er nog in alle rust genieten.
  • Vanuit Peloponnesos reis je eenvoudig naar een aantal beroemde Griekse steden, zoals Olympia.
  • In Peloponnesos is het 1 uur later dan in Nederland.
  • De hoofdstad van Peloponnesos is Patras.