v.a. 219,-
5 - 21 dagen
Fly Drive
Europa

Reike geschiedenis, prachtige gebieden en rustgevende plekken

Het prachtige Italiaanse eiland Sardinië staat bekend om zijn druipsteengrotten en rustgevende uitstraling. De hoofdstad van Sardinië is erg mooi en biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten. Een bezoek aan een theater of museum maakt jouw reis compleet en leert je meer over de cultuur van Sardinië. Deze prachtige en veelzijdige fly drive reis is te boeken via de informatiebutton op deze pagina. Hier kun je alle fly drive naar Sardinië reizen met elkaar vergelijken en kiezen voor de reis die het beste bij jou past.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar Sardinië

Museum: Bij een bezoek aan het museum maak je op een geheel eigen manier kennis met de cultuur en gewoonte van de lokale bevolking. Je kunt er bordjes met informatie vinden en voorwerpen en foto’s bekijken van verschillende tijdsperiodes.

Hoofdstad: De hoofdstad Cagliari is een heerlijke stad voor wie graag wil shoppen, eten of ontspannen. Je kunt er winkelen in de smalle straten en steegjes en tussendoor wat lokale gerechten proeven op een rustig terrasje. Na een dag actief shoppen kun je dan heerlijk uitrusten op het strand van Poetto. Vlakbij het strand van Poetto vindt je zoutmeren, waar je kennis maakt met mooie flamingo’s. Daarnaast vindt je in Cagliari ook interessante bouwwerken uit de Romeinse tijd. Al met al heeft Cagliari genoeg te bieden voor een afwisselende en leuke dag in de stad.

Theater: Het theater laat een mooi stukje cultuur zien dat erg leuk is om toe te voegen aan jouw fly drive Sardinië. Een bezoek aan het theater is altijd goed te combineren met andere activiteiten in de regio.

De natuur van het mysterieuze Sardinië

De natuur van Sardinië kent veel unieke bezienswaardigheden. Op nummer 1 staat absoluut de Grotte di Nettuno. Deze prachtige druipsteengrot zorgt voor veel mooie plaatjes. Grotte di Nettuno betekent druipsteengrotten van Neptunus en is vernoemd naar de Romeinse god Neptunus. Je kunt deze prachtige grot bezoeken met de boot of door een afdaling te voet van 655 traptreden. Deze unieke ligging zorgt er voor dat je de Grotte di Nettuno van meerdere aanzichten kunt bekijken en fotograferen.

Mensen in Sardinië
Zee in Sardinië
Stad in Sardinië

Feitjes over Sardinië

  • Sardinië is een eiland dat hoort bij Italië.
  • Sardinië heeft een oppervlakte van 24.090 vierkante kilometer.
  • De hoofdstad van Sardinië is Cagliari.
  • In 2014 telde Sardinië 1,662 miljoen inwoners.
  • Op Sardinië kun je twee universiteiten vinden, namelijk de University of Sassari en de University of Cagliari.