v.a. 399,-
5 - 21 dagen
Fly Drive
Europa

Ontdek de Schotse hooglanden, hoofdstad Edinburgh en ongerepte natuur

Het prachtige Schotland is een grote inspiratie voor films en schilderijen. De meest bekende film die is gebaseerd op een schotse legende is Loch ness. Dit monster zou in een groot meer leven in het schotse landschap. Hier is echter nooit bewijs voor gevonden, maar toch zijn er veel schotten en toeristen die het verhaal geloven. Naast de prachtige natuur van Schotland is het land vele culturele tradities rijk.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar Schotland

Edinburgh Castle: Edinburgh Castle bevindt zich op een vulkanische plug. Het grootste deel van het kasteel is gebouwd in de 17e eeuw en werd oorspronkelijk gebouwd als een burcht. Je vindt dit indrukwekkende kasteel op adres: Castlehill, Edinburgh EH1 2NG, Verenigd Koninkrijk

Princes Street Gardens: De Princes Street Gardens is een park dat is open gesteld voor het grote publiek. Je kunt het park vinden in de hoofdstad, tussen de Old en de New Town. Vanuit Edinburgh Castle heb je een prachtig uitzicht over de Princes Street Gardens.

National Gallery of Scotland: Hou je van kunst en neoklassieke werken, dan is een bezoek aan het National Gallery of Scotland een absolute must. In dit museum vind je een grote collectie van de mooiste neoklassieke werken.

Royal Botanic Garden Edinburgh: Deze prachtige botanische tuin is specifiek ingericht voor planten met een medicinale werking. De tuin is geopend in 1670 en is nu een bekende toeristische attractie.

Meer in Schotland
Rivier met een brug in Schotland
Kasteel in Schotland

Overige landen in Noord-Europa

Fly Drives Schotland Vergelijken

  • De vlag van Schotland is blauw met wit.
  • De hoofdstad van Schotland is Edinburgh.
  • Om een schots nummer te bellen, moet je er het landnummer +44 voorzetten.
  • In Schotland kun je betalen met de Pond sterling.
  • In Schotland woonde 5,295 miljoen inwoners in 2011.