v.a. 219,-
4 tot 16 dagen
Fly and Drive
Europa

De ideale combinatie van strand, cultuur, steden en historie

Breng een bezoek aan het prachtige Spanje en leer meer van de Spaanse cultuur en gebruiken. In Spanje is het altijd heerlijk warm en verveel je jezelf echt geen moment. Je kunt meer leren over het land, of even heerlijk uitrusten op het strand. Breng snel een bezoek aan dit prachtige land met jouw eigen fly drive naar Spanje.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar Spanje

Koninklijk Paleis van Madrid: Dit Koninklijk Paleis (gevestigd in de hoofdstad) doet dienst als werkpaleis. Dit zeer grote paleis heeft een oppervlakte van 135.000 vierkante meter en heeft wel 3418 kamers. De bouw van dit gigantische paleis ging van start in 1734 en werd afgerond in 1755. Het paleis is gebouwd met de bouwstijlen Klassieke architectuur, Classicisme en Barok voor ogen.

Basílica i Temple Expiatori de la Sagrada Família: Sagrada Família is een basiliek die is ontworpen door de beroemde architect Antoni Gaudí. De bouw van deze bijzondere basiliek is gestart in 1882, maar de opening van het gebouw liet nog op zich wachten tot 2010. Na 128 jaar wachten staat dan wel een basiliek ter hoogte van 170 meter.

Font Màgica: Op dit prachtige terras vindt je prachtige verlichte fonteinen in alle kleuren. Er worden diverse lichtshows gehouden, die vooral in de avond en nacht erg mooi zijn. Daarom is het ook zeker aangeraden een fly drive Valencia of een fly drive Barcelona te maken als je in Spanje bent!

Ontdek de prachtige Spaanse natuur

In Spanje vind je indrukwekkende berggebieden zoals de Pyreneeën. Op sommige bergen ligt sneeuw en andere zijn juist weer erg groen. De hoogste berg van Spanje kun je vinden op Tenerife. Naast prachtige bergen vindt je er ook veel bossen en stranden. Dit maakt de Spaanse natuur erg divers en inspirerend. De onbekendere bestemmingen Menorca en Galicië, bieden veel mogelijkheden voor prachtige natuur.

Stier in Spanje
Strand in Spanje
Zonsopgang in Spanje

Laat je verrassen door de Spaanse cultuur

De eerste inwoners van Europa woonde in de grotten op het Spaanse vasteland. Jarenlang is er door verschillende volken gestreden om dit prachtige land, maar na duizenden jaren is de rust eindelijk weergekeerd. Spanje is nu het land van de Spaanse dansen en de idyllische kustgebieden.

Tip: liever all inclusive naar dit land? Kijk dan eens op Allinclusive-Spanje.nl.

Feitjes over Spanje

  • De hoofdstad Madrid heeft een oppervlakte van 605,8 vierkante kilometer.
  • Madrid had 3,234 miljoen inwoners in 2012.
  • Madrid is de grootste stad van Spanje en de op 1 na grootste stad van de Europese Unie.
  • In Spanje krijg je bij de geboorte zowel de achternaam van je vader als van je moeder.
  • De kleuren van de Spaanse vlag zijn rood en geel.