Fly Drive Oktober 2015

Fly Drive Azoren

Van plan om lekker op vakantie te gaan in oktober? Oktober is een lastige maand om een leuke fly drive te vinden, het seizoen is in de meeste landen net voorbij en vaak is het moeilijk te besluiten welke bestemmingen nog van waarde zijn. In dit artikel vind je snel welke bestemmingen in oktober goed te doen zijn met een fly drive, daarnaast vind je direct alle aanbieders op onze website voor deze bestemming!

Portugal – Azoren en Madeira:

Op de Azoren van Portugal is de gemiddelde temperatuur altijd rond de 24 graden. De Azoren is de perfecte bestemmingen voor mensen die op zoek zijn naar rust en prachtige natuur. Madeira ook een eiland toebehorend aan Portugal bevat over dezelfde kwaliteiten als de Azoren. Het binnenland van Portugal is in de wintermaand rond de 15-18 graden en strand liggen zit er niet echt in! Ben je op zoek naar avontuur en/of heerlijk genieten van de natuur? Dan is Portugal eigenlijk altijd een top bestemmingen.

Vergelijk hier Madeira en hier de Azoren.

Turkije

Turkije is het hele jaar door een top bestemming om te genieten van een fly drive. Houd er wel rekening mee dat in de wintermaanden het niet altijd mogelijk is de hele dag aan het strand te liggen! Gelukkig zijn mensen die op zoek zijn naar een fly drive, vaak uit op cultuur en natuur en hoeft dit natuurlijk niet altijd het geval te zijn. Natuurlijk is strandliggen genoeg mogelijk in de “wintermaanden” van Turkije.

Vergelijk hier fly drives naar Turkije.

Griekenland – de eilanden en het zuiden

De eilanden van Griekenland en eigenlijk het gehele zuiden, is nog heerlijk vertoeven in de “wintermaanden”. Gemiddelde temperaturen van 24 graden! Griekenland is voor diegene die op zoek zijn naar cultuur, natuur en rust. De aangeraden plekjes zijn: Rhodos, Peloponnesos, Kreta en Corfu.

Vergelijk hier direct fly drive Griekenland aanbieders

Fly Drive Curaçao, Aruba of Bonaire

Een wat prijzigere bestemmingen, maar als je echte luxe wilt, heerlijk weer en gewoon een prachtige fly drive. Dan is vertoeven op de ABC Eilanden in de maand oktober een echte aanrader. De kwaliteiten van Curaçao zijn natuurlijk bij iedereen wel bekend, strand liggen, cocktails, Nederlandse cultuur en taal en ga zo maar door!

Vergelijk hier Curaçao, Aruba of Bonaire.

Thailand en Maleisië

De landen Thailand en Maleisië en de landen eromheen zoals Vietnam, zijn in de maanden van oktober, november en december eigenlijk de top bestemmingen om je vakantie te vieren. Veel mensen kiezen ervoor hier geen fly drive te maken, doordat ze bang zijn dat het verkeer in deze landen er heel anders aan toe gaat. Wij kunnen jou met zekerheid vertellen, dat tenzij je in Bangkok gaat rijden(niet aangeraden) het eigenlijk niet veel verschilt van Nederland! Prima wegensysteem en de regels zijn vrijwel hetzelfde. Lees je even in en je kan direct meedoen in het verkeer!

Vergelijk hier Thailand of ga naar Maleisië.

Spanje – Andalusië en Gran Canaria

Het zuiden van Spanje ook wel Andalusië genoemd is een goede bestemming om in de wintermaanden een fly drive te maken. Andalusië is perfect voor mensen die van prachtige natuur houden, maar ook kan er in de vele steden heerlijk cultuur gesnoven worden. De temperaturen liggen gewoon rond de 24 graden en het is dus heerlijk verblijven! Ook zal er weinig toerisme zijn in deze maanden wat jouw fly drive alleen maar ten goede komt.

Andere bestemmingen in oktober zijn: Cuba, USA, Indonesië, Italië, Malta of Marokko! Vergelijken kan door op de link te klikken.

Vergelijk hier Andalusië of Gran Canaria.

Op onze aanbiedingen pagina vind je aanbiedingen voor de komende maanden, hier zullen vast nog wel wat meer bestemmingen tussen staan!


Geef een reactie