Fly Drive zelf samenstellen

Fly Drive zelf samenstellen

 
Populair: Expedia, TravelWorld & Tenzing Travel
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 239,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
style in travel de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

Specifieke plannen of gewoon avontuurlijk? Stel zelf jouw reis samen!

Stel je graag reisroutes zelf samen? En bepaal je graag wat je precies wilt zien tijdens jouw vakantie en hoe lang je erover doet? Dan is het een goed idee om zelf jouw fly drive samen te stellen! Zo kun je zelf alle vluchten indelen, kies je zelf de accommodaties en bepaal je zelf welke huurauto je op de plaats van bestemming wilt gaan rijden!

Handige tips bij het zelf samenstellen

Bij het zelf samenstellen heb je twee keuzes: of je boekt letterlijk alles zelf, of je laat een reis op maat samenstellen op basis van jouw wensen door reisspecialisten. De meeste reisorganisaties werken uitsluitend met pakketreizen waarbij de fly drive met accommodatie(s) en vluchten al bepaald zijn. Een handige website voor het compleet zelf samenstellen van een fly drive is bijvoorbeeld Expedia. Je boekt hier eenvoudig de vluchten in combinatie met verblijf en huurauto. Liever een globaal plan insturen en vervolgens geadviseerd worden over een complete reis op maat? Dan is Tenzing Travel een uitstekende optie. Deze organisaties hebben reisspecialisten in dienst die veel kennis hebben van bestemmingen over de hele wereld. Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden en handige tips!

camper
Tip

Fly drive met camper

Een goed alternatief voor een fly drive met de auto is om te kiezen voor de camper. Je bent in veel landen namelijk erg flexibel met plaatsen waar je kunt overnachten met de camper, zo hoef je immers ook niet constant rekening te houden met het boeken van hotels en ben je wellicht nog flexibeler. Bekijk hier alle aanbieders voor een camperreis.