Fly Drive Bonaire

Fly Drive Bonaire

Bonaire
Populair: Klein Bonaire & Washington Slagbaai Nationale Park
Wij vergelijken 4 aanbieders
Vanaf € 979,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
style in travel de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

Beleef de zon in Bonaire met een Nederlands tintje

Heerlijk genieten van de mooie Fly Drive Bonaire die voor jou klaarstaat! Een prachtig eiland waar ieder jaar veel toeristen naar toe gaan om van de natuur en cultuur te genieten. Als je ook van zonnen houdt, dan is dit een heerlijke vakantie voor jou, maar ook ga je veel moois ontdekken. Bezienswaardigheden staan er namelijk genoeg voor jou klaar. Maar je hebt ook voldoende tijd om zelf op avontuur uit te gaan en na te gaan wat Bonaire jou te bieden heeft. Kleurrijk is het er sowieso en ieder seizoen heeft jou weer wat moois te bieden. Tijd om daarom na te gaan wanneer jij kunt gaan en dan uit te kijken naar dit mooie tripje.

Bekijk direct alle aanbieders met fly drives naar Bonaire

10 uitgelichte aanbiedingen voor een fly drive naar Bonaire

Uitgelichte bezienswaardigheden in Bonaire

Tijdens je fly drive ga je veel mooie momenten ervaren. Je gaat eerst naar Curaçao waar je veel moois kunt zien, lekker shoppen en een hapje eten. Maar dan ga je naar Bonaire en ook daar vind je veel bezienswaardigheden, net als Kralendijk. Vergeet je camera niet mee te nemen want dit wordt een reis om nooit te vergeten!

Curaçao
Tip

Curaçao

Je fly drive gaat beginnen op Curaçao, daar ga je genieten van veel mooie plekjes. Je kunt een bezoekje brengen aan Willemstad en daar lekker shoppen. Maar je kunt ook van de watersport genieten aan het strand. Ook zwemmen met de dolfijnen en sfeervol eten zit er hier zeker in. Ook in de late uurtjes is het heerlijk om aan de bar plaats te nemen en eens te genieten van de plaatselijke drankjes en de sfeer die er hangt.

Kralendijk
Tip

Kralendijk

Om het onderwaterleven te kennen kun je naar Kralendijk en dan naar het eilandje Klein Bonaire. Daar kun je ook de broedplaats van de zeeschildpadden zien. Het is de moeite waard om dat eens van dichtbij te mogen zien, wat dat is niet iets wat je zo vaak tegen gaat komen! Trek hier dan ook een dagje voor uit om de omgeving te verkennen want daar ga jij echt tot rust komen en genieten.

Bonaire
Tip

Bonaire

De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk. Je vindt er dan ook tientallen stranden, en dit zijn bijvoorbeeld hagelwitte zandstranden maar ook stranden met versteend koraal. De watersporten kun je hier dan ook goed uitoefenen. Ga ook maar eens lekker aan het strand liggen en genieten van de rust en de zon. Een ontspannen vakantie ga je in ieder geval zeker meemaken hier! Voor jong en oud is het hier geschikt om tot rust te komen en op avontuur te gaan.

Route voor een rondreis met huurauto door Bonaire

Een populaire fly & drive in Bonaire is van Curacao naar Bonaire. Je vliegt vanuit Amsterdam eerst naar Curaçao en daar verblijf je een paar dagen. Je gaat er heerlijk tot rust komen en veel moois beleven. Wat dacht je van zwemmen met de dolfijnen, parken en grotten ontdekken, een bezoekje brengen aan Willemstad en daar lekker shoppen of een hapje eten en dan genieten van een mooi uitzicht op zee? In ieder geval raden we je aan om het nationale park Shete Boka te bezoeken en daar ga je ook ontspannen.

Het is tijd om van Curaçao naar Bonaire te gaan. Daarbij lever je eerst je huurauto in en dan ga je naar Bonaire vliegen, het kleinste eiland van de ABC eilanden. Je komt er 3 verschillende landschappen tegen. Daarbij gaat het om de heuvels in het noordwesten en in het midden een terrassenlandschap. Dan vind je nog in het zuidoosten een laag en redelijk vlak landschap. Maar in het noorden en zuiden vind je ook zoutpannen, deze zijn dan weer ontstaan gedurende de ijstijd.

De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk. Je vindt er ook een Oranjestad en dit kun je herkennen aan de pastelkleurige huisjes en dan nog eens de vele barretjes en restaurants. Als je naar de kust gaat van Kralendijk dan vind je daar het eiland genaamd Klein Bonaire. Dit is een broedplaats van zeeschildpadden. Genieten zal je daar zeker doen van zoveel moois! Na je vakantie ga je weer terug naar Amsterdam.

Leuke weetjes over Bonaire

1
Er is een flink tijdverschil tussen Bonaire en Nederland, want in de winter is het op Bonaire 5 uur vroeger en in de zomer 6 uur.
2
Bonaire is het kleinste eiland van de ABC eilanden.
3
De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk.
4
Er zijn tientallen stranden te vinden op Bonaire allemaal weer anders!
5
Watersport is ook iets wat je heel goed uit kunt oefenen op dit mooie eiland en ook zwemmen met dolfijnen kan hier!

Veelgestelde vragen over een fly drive naar Bonaire

Omdat je in korte tijd erg veel mooie momenten mee gaat maken, de onderwaterwereld en de mooie landschappen die elkaar overlappen.

Kralendijk, en daar kun je de broedplaats van de zeeschildpadden ook zien. Prachtig om dat te ontdekken!

Bonaire heeft een vliegveld waar jij ook naar toe gaat vanuit Curaçao.

Ieder seizoen heeft wat moois te bieden, veel mensen gaan in de zomer omdat zij dan langere tijd vakantie hebben.

In de winter is het op Bonaire 5 uur vroeger dan in Nederland. In de zomermaanden is het 6 uur vroeger op Bonaire.