Fly Drive Curaçao

Fly Drive Curaçao

Curaçao
Populair: Willemstad, Little Curaçao & Kleine Knip
Wij vergelijken 4 aanbieders
Vanaf € 699,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
bebsy de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

Beleef de zon in Curaçao met een Nederlands tintje

Heb je altijd al van een Fly Drive Curaçao willen genieten? Maak er dan nou snel gebruik van, deze kans word je namelijk nou mogelijk gemaakt! Je gaat dan naar een mooi eiland vol met vrolijke kleuren, het is namelijk een erg levendig gebied waar je veel moois gaat ontdekken! Je hebt vast en zeker al zin om te gaan, want ook het eiland Bonaire ga jij bezoeken tijdens deze reis. Je gaat in korte tijd erg veel moois zien dus tijd om na te gaan wanneer je kunt gaan. Vergeet je camera niet mee te nemen! Voor kinderen en volwassenen is deze reis hoe dan ook een aanrader!

Bekijk direct alle aanbieders met fly drives naar Curaçao

10 uitgelichte aanbiedingen voor een fly drive naar Curaçao

Uitgelichte bezienswaardigheden in Curaçao

Gedurende je Fly Drive Curaçao ga je echt genieten van al dat moois om je heen. Je bezoekt eerst het mooie eiland Fly Drive Curaçao, en dan ga je door naar Bonaire waar je ook gaat genieten van de mooie witte stranden en van onder andere Kralendijk. Een mooie broedplaats van zeeschildpadden die je van dichtbij kunt bekijken, prachtig!

Curaçao
Tip

Curaçao

Je gaat het mooie eiland Curaçao bezoeken met als hoofdstad Willemstad waar veel mensen graag naar toe komen om te shoppen. Maar de cultuur en natuur die het eiland jou te bieden heeft is hoe en dan ook meer dan de moeite waard. Vergeet je camera niet mee te nemen, want je gaat veel mooie momenten vast willen leggen zodat je er later nog van mag genieten! Tijd om snel de spullen te pakken en het eiland zelf te bezoeken.

Bonaire
Tip

Bonaire

De moeite waard is het om te gaan naar Kralendijk en dat is tevens de hoofdstad van Bonaire. Je gaat daar in aanraking komen met de mooie en bijzondere pastelkleurige huisjes en dan nog met veel barretjes en restaurants. Je gaat lekker kunnen shoppen, maar ook wandelingen maken over de stranden en ontspannen. Je kunt de dagen zelf zo indelen als je wilt en dan ga jij echt een top tijd beleven op dit mooie eiland.

Kralendijk
Tip

Kralendijk

Bezoek ook voor de kust bij Kralendijk het eilandje Klein Bonaire. Dit staat namelijk bekend als een belangrijke broedplaats voor zeeschildpadden. Daarbij kun je ook in aanraking komen met het mooie onderwaterleven. Hoe vaak krijg je nou de kans om dat van dichtbij mee te mogen maken? Het is een heel bijzondere wereld en daar kun jij dan tijdens je Fly Drive Curaçao eens mee in aanraking komen! Dit zal je nog lang bij blijven die hele mooie onderwaterwereld!

Route voor een rondreis met huurauto door Curaçao

Een populaire fly & drive route in Curaçao is van Curaçao naar Bonaire. Om te beginnen vlieg je van Amsterdam naar Curaçao, daar haal je je huurauto op en dan kan de reis beginnen. Ontspannen dat is iets wat je zeker gaat doen, zo heb jij de mogelijkheid om lekker te shoppen in Willemstad. Maar je kunt ook diverse musea bezoeken als je daar van houdt. Een andere optie die je hebt is parken en grotten ontdekken en dan zwem je misschien nog wel tussen de dolfijnen! Anderen houden er van om lekkere cocktails te drinken bij gezellige strandbars, maar je kunt ook denken aan watersporten aan het strand. Ook heb jij de kans om sfeervol te dineren met uitzicht op zee. Uitgaan kan hier ook heel goed op het eiland. Hoe dan ook, je gaat een top tijd krijgen als je er bent!

Je kunt lekker toeren met de auto, maar je kunt ook het mooie nationale park Shete Boka bezoeken en daar heb je een mooi uitzicht over de ruige noordkust. Je gaat daar namelijk kennismaken met de bekende Boka Tabla. Dit is een grot die maar aan een zijde toegankelijk is. Tijd om daarom eens na te gaan wat jij er allemaal gaat beleven! Na een paar dagen ga je vanuit Curaçao naar Bonaire. Daarbij lever je dan je huurauto in en dan ga je de verschillende landschappen ontdekken. Zo zijn er in het noordwesten heuvels, in het midden heb je een terrassenlandschap en dan nog het zuidoosten met een laag landschap en vlak. De stranden zijn prachtig om van heel dichtbij mee te maken en lekker te zonnen en wandelen! Na een mooie vakantie ga je terug met je huurauto naar Bonaire en dan vlieg je terug naar Amsterdam.

Leuke weetjes over Curaçao

1
Curaçao is een heel vrolijk en kleurrijk eiland en daar staat het dan ook om bekend.
2
Curaçao is een van de ABC eilanden, de andere eilanden zijn Aruba en Bonaire.
3
Curaçao is een eiland waar je de mogelijkheid hebt om te zwemmen met dolfijnen.
4
Shoppen in Willemstad is een aanrader waar veel toeristen naar uitkijken!
5
De onderwaterwereld in Curaçao is prachtig en veel mensen gaan dan ook graag duiken!

Veelgestelde vragen over een fly drive naar Curaçao

Je gaat in korte tijd heel veel van dat mooie eiland zien en het is er gastvrij, en erg mooi!

Winkelen in Willemstad, de broedplaats van de zeeschildpadden bekijken, zwemmen met dolfijnen, strandwandeling en nog zoveel meer!

Op Curaçao bevind zich maar één vliegveld, dat is: Curaçao International.

De beste reistijd om naar Curaçao te gaan is tussen maart en augustus. Dan heb je de meeste zon en vrijwel geen regen.

Ja, in de winter is het 5 uur eerder op het eiland dan in Nederland en in de zomer 6 uur.