Fly Drive Peloponnesos

Fly Drive Peloponnesos

Peloponnesos
Populair: Sparta, Tiryns & Palamidi
Wij vergelijken 5 aanbieders
Vanaf € 599,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
style in travel de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

De plek waar cultuur, geschiedenis en landschappen samen komen

Griekenland is een mooi land waar je gaat genieten van de aangename fly drive route. Zo kom je veel witte kerkjes tegen, maar ook veel mooie stranden en bijzondere oude monumenten. Met een fly drive naar Peloponnesos ontdek je het ware land als je aan de rondreis deel gaat nemen. Ook kom je op plaatsen waar niet veel toeristen komen dus dat gaat echt een uniek moment worden waar je van gaat genieten. Het gastvrije land heeft je erg veel te bieden en ieder seizoen is het weer mooi om hier vakantie te vieren. Dat zal vast en zeker ook de reden zijn dat er ieder jaar zoveel toeristen vakantie willen vieren in dit mooie land.

Bekijk direct alle aanbieders met fly drives naar Peloponnesos

10 uitgelichte aanbiedingen voor een fly drive naar Peloponnesos

Zelf een fly drive naar Peloponnesos samenstellen

Liever een fly drive vakantie naar Peloponnesos zelf samenstellen? Wellicht weet je al precies wat je wilt gaan bekijken en absolute vrijheid hebben op het gebied van vlucht, autohuur & hotelkeuze. Of wil je liever met de camper op reis? Wij werken samen met goede partners die alles bieden om zelf jouw fly drive te regelen.

Vlucht, hotel(s) en huurauto bij Expedia

Vlucht, hotel(s) en huurauto bij Expedia

Boek eenvoudig een combinatie van vluchten, hotel(s) en huurauto’s op Peloponnesos: helemaal flexibel, naar jouw wensen bij Expedia. Erg handig voor het zelf samenstellen van een fly drive.

Stel zelf direct samen bij Expedia
Auto huren op het schiereiland Peloponnesos

Auto huren op het schiereiland Peloponnesos

Bij het zelf samenstellen is een huurauto natuurlijk onmisbaar. Bij Sunny Cars boek je eenvoudig een losse huurauto voor jouw reis. Kies zelf de ophaal- en wegbreng locaties op Peloponnesos. Groots aanbod aan huurauto’s, diverse merken en extra faciliteiten.

Boek een huurauto bij Sunnycars

Uitgelichte bezienswaardigheden in Peloponnesos

Griekenland is een land waar je erg kunt genieten van de aangename temperaturen, het winkelen, de stranden en nog zoveel meer. Er zijn ook genoeg bezienswaardigheden die jij tijdens je rondreis niet wilt missen. Neem daarom de tijd om naar Helmos, Elis, Olympia en het klooster te gaan, dan ga je extra genieten.

Helmos
Tip

Helmos

Een bezienswaardigheid die je echt niet mag missen tijdens jouw reis naar Griekenland is een ritje naar de top van de hoge berg genaamd Helmos. In de wintermaanden gaan er veel mensen skiën. Als het erg helder is dan kun je echt honderden kilometers ver kijken. Dit is een prachtig uitzicht en dat wil jij ook niet missen! Onder bij de voet van de berg zie je veel riviertjes ontstaan en daar vind je ook forel kwekerijen en dikke plataanbomen.

Elis
Tip

Elis

De kustregio Elis is de moeite waard om te ontdekken. Je kunt hierbij ook richting Olympia gaan, daar zijn namelijk eeuwenlang de Olympische Spelen gehouden. Daar vind je ook nog een museum en een goed onderhouden archeologisch park. Het kan in deze regio wel erg druk zijn dus het advies is dan om vroeg op de dag te gaan of erg laat in de middag. Hierdoor kun jij in ieder geval rustig van dat mooie uitzicht genieten en alles op je gemak bekijken.

Skafidia
Tip

Skafidia

Het is ook nog de moeite waard om wat verder naar de kust te gaan want daar vind je het Middeleeuwse fort-klooster van Skafidia. In totaal zijn er iedere dag maar liefst 50 nonnen die je er welkom heten en dat is al een mooie ervaring voor jou. Zij zullen jou daar ook een rondleiding geven en dan kom je veel dingen te weten die je anders nooit had gezien. Ga daarom maar eens met hen op pad om na te gaan hoe zij daar hebben geleefd.

Route voor een rondreis met huurauto door Peloponnesos

Een populaire fly & drive route in Peloponnesos is van Kefalonia naar Olympia. In de ochtenduren gaat er een veerboot vanuit Kefalonia naar Kilini en dan naar Peloponnesos. Dit is een heerlijke reis om te maken, met zoveel moois onderweg, door de bergen rijden bijvoorbeeld. Door Klitoria rijden is erg spannend, je komt namelijk zoveel moois tegen. Veel oudheden, maar ook kleine dorpjes en ruige bergen. Het is de moeite waard om daarbij naar het westen te rijden, helemaal omhoog tot de top van de berg Helmos.

Na een paar dagen verlaat jij de bergen weer en ga je richting Elis en dat is de kustregio. Je gaat ook richting Olympia waar vroeger de Olympische Spelen zijn gehouden en dat is zeker de moeite waard om van dichtbij te bekijken. Bij de hotels waar je gaat overnachten vind je mooie stranden waar je heerlijke wandelingen kunt maken. Je hebt ook nog een natuurgebied wat beschermd is rondom Kaiafas. Het Middeleeuwse fort-klooster van Skafidia vind je wat meer aan de kust en dan nemen 50 nonnen je mee en leiden je daar graag rond. Je zou vanuit daar ook nog na kunnen denken over een dagtocht naar het zuidwestelijke puntje van de Peloponnessos. Je kunt naar de haven Kilini en dan gaat er vaak een veerboot naar Kefalonia. Altijd leuk om eens mee te maken en dan kun je daar winkelen en een hapje eten. Ga dan ook zeker naar de lagune, en daar zie je dan grote Caretta Caretta zeeschildpadden zwemmen. Ook kun je naar de dam van Drapano waar je geniet van een prachtig uitzicht. Aan het einde van de reis lever je je huurauto in en vlieg je weer naar Amsterdam.

Leuke weetjes over Peloponnesos

1
De hoofdstad van Griekenland is Athene en dat is een prachtige stad waar ieder jaar veel toeristen vakantie komen vieren.
2
Als je naar Griekenland gaat, dan zijn de maanden april, mei, september, oktober en november de beste reismaanden.
3
Wist je dat het in Griekenland een uur later is dan in Nederland?
4
In Griekenland kun je net als in Nederland betalen met de Euro, wel zo fijn één betaalmiddel!
5
Griekenland is een land wat bestaat uit meerdere eilanden die je allemaal graag wilt bezoeken, zoals Rhodos bijvoorbeeld.

Veelgestelde vragen over een fly drive naar Peloponnesos

Griekenland is een mooi land met veel mogelijkheden. Een prachtige natuur, mooie stranden en leuke steden waar je veel kunt bekijken. Ook shoppen is hier zeker de moeite waard. Gedurende een fly drive in Griekenland kom je erg veel tegen in korte tijd en weet je veel over dit mooie land.

Klitoria is de moeite waard, maar ook Olympia en Elis.

Er zijn meerdere vliegvelden op Griekenland, zoals Athene Airport, Heraklion Airport en Rhodos Airport.

De beste reistijd naar Griekenland is april en mei en dan nog september tot en met november.

Ja, het is in Griekenland een uur later dan in Nederland.