Fly Drive Israël

Fly Drive Israël

Israël
Populair: Jeruzalem, Tel Aviv & Haifa
Wij vergelijken 4 aanbieders
Vanaf € 549,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
style in travel de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

Israël; Ontdek het beloofde land

Ben je benieuwd naar de Fly Drive Israël? Dit gaat echt een heerlijke reis worden, geschikt voor jong en oud! Je gaat namelijk heel wat moois ontdekken in dit mooie land, waaronder de mooie woestijnen, de hippe steden en dan nog de eeuwenoude historie. Een avontuurlijke, maar ook erg leerzame reis. Je hebt misschien wel eens gehoord van de Klaagmuur, deze vind je ook in dit land en ook daar ga jij natuurlijk naar toe. Je camera moet je dan ook zeker meenemen gedurende je reis, dan kun je als je terug bent nog lang nagenieten van de mooie momenten die je snel gaat beleven tijdens jouw vakantie. Leer de cultuur, natuur en nog zoveel meer snel kennen.

Bekijk direct alle aanbieders met fly drives naar Israël

Uitgelichte bezienswaardigheden in Israël

Er zijn een aantal bezienswaardigheden die je tijdens de Fly Drive Israël echt mee moet maken. Daarvan is de Klaagmuur echt een voorbeeld. Daar kun je namelijk heel wat indrukwekkends zien en die kans krijg je niet iedere dag! Ook de Dode Zee kan je bezoeken en er op dobberen. Het is ook leuk om de wijnkelders te bezoeken in Zichron Yaakov.

Klaagmuur
Tip

Klaagmuur

Een leuke bezienswaardigheid is de Klaagmuur bezoeken en dat wil je dan ook echt niet missen. Je gaat daar namelijk met zonsondergang naar toe. Daar ga jij echt een heel bijzonder moment ervaren, want dan wordt de Joodse rustdag sabbat ingeluid. Dit maak je natuurlijk niet dagelijks mee, dus dit is iets wat je tijdens de reis ook echt niet mag missen. Het zal je nog lang bijblijven wat je hier gaat zien en horen, mooi en indrukwekkend tegelijk.

Dode Zee
Tip

Dode Zee

Je gaat als je van de Fly Drive Israël gebruik gaat maken natuurlijk ook echt een bezoekje brengen aan de Dode Zee. Veel toeristen komen juist om die reden naar dit land omdat zij het wel eens van dichtbij willen zien. Je gaat er dan ook echt over dobberen. Dit wil je vast en zeker wel eens ervaren en dan vergeet je je camera toch niet? Leg de mooie momenten vast en dan kun je later ook nog eens nagenieten!

Zichron Yaakov
Tip

Zichron Yaakov

De stad Zichron Yaakov ligt gelegen middenin de wijnstreek van Israël. Je gaat dan naar een wijnkelder en dan ga je uitleg krijgen over hoe dat wijn wordt gemaakt. Dit is interessant voor jou en vele anderen en natuurlijk mag je ook proeven! Ga daarom heerlijk genieten van dat moment, want je zal dat wel nodig hebben als je zoveel lekkers mag en kan proeven hier! Je gaat er nog lang van nagenieten zoveel soorten wijn bij elkaar is indrukwekkend.

Route voor een rondreis met huurauto door Israël

De eerste dag vlieg je van Amsterdam naar Tel Aviv. Je verblijft dan twee dagen in Zichron Yaakov. Gelegen in een mooie wijnstreek waar je uiteraard wijn kunt proeven en ook uitleg krijgt over hoe het wordt gemaakt. In de regio zijn ook veel mooie tuinen waar jij kunt genieten van de rust en de mooie natuur. Van daaruit ga je naar Nazareth. Ook hier ga je weer van de natuur genieten. Een dag later ga je een bezoekje brengen aan diverse monumenten maar je gaat ook naar de Dode Zee. Je kunt er namelijk drijven op het water en dat is prachtig om dat eens van dichtbij te mogen ervaren.

Iets wat je echt mee gaat maken en misschien nog nooit hebt gehoord, is op ontdekking gaan in de kibboets. Vervolgens ga je naar Ein Gedi en dat is een mooi natuurgebied met watervallen in het midden van de woestijn. Vervolgens ga je naar de Negev woestijn. Daar ga jij echt tot rust komen en genieten van al dat moois! Dan is het tijd om twee dagen naar de stad Jeruzalem te gaan. Ook ga je nog een bezoekje brengen aan Bethlehem, wat ligt op de Westelijke Jordaanoever. Vanuit Tel Aviv ga je weer door naar Amsterdam.

Leuke weetjes over Israël

1
De Klaagmuur is echt iets wat bij Israël hoort en daar ga jij dan ook echt moeten zijn als je deze reis gaat maken!
2
Lekker dobberen op de Dode Zee dat is ook wat er kan tijdens de Fly Drive Israël.
3
Israël is een land met veel gezichten en die ga jij ook van dichtbij zien, zoals de imposante monumenten, de mooie natuur en de sfeervolle boulevards.
4
Het is goed om te weten dat het in Israël een uur later is dan in Nederland.
5
Er zijn grote temperatuurverschillen in Israël dus zorg dat je voor alle temperaturen kleding bij je hebt!

Veelgestelde vragen over een fly drive naar Israël

De moeite waard om zoveel moois in korte tijd te zien, zoals de Klaagmuur en de Dode Zee. Een reis om nooit te vergeten!

De Klaagmuur, de Dode Zee, Zichron Yaakov, Tel Aviv en nog zoveel meer!

Je hebt het vliegveld Airport Tel Aviv en ook nog Airport Eilat.

Er zijn eigenlijk 2 seizoenen in dit land, namelijk een zachte en vochtige winter van november tot en met maart en de hete en droge zomer van april tot en met oktober. De meeste mensen gaan dan tussen maart en mei en oktober en december naar dit land.

Het is in Israël een uur later dan in Nederland.