Fly Drive Jordanië

Fly Drive Jordanië

Jordanië
Populair: Aqaba, Amman & Irbid
Wij vergelijken 3 aanbieders
Vanaf € 1099,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
style in travel de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

Laat je betoveren door het cultuur en natuur van Jordanië

Een bezoekje brengen aan een mooi land, gedurende de Fly Drive Jordanië gaat dat helemaal goedkomen. Het lijkt wel een sprookje waarin je terecht gaat komen. Je krijgt namelijk een eigen privé chauffeur en dat is toch een fijne luxe? Tijdens je reis ontdek je antieke oudheden, en je gaat naar de hippe straten van de hoofdstad Amman. De rotsstad Petra staat ook in de planning en mag dan ook niet over worden geslagen! De Rode Zee ga je ook echt indrukwekkend vinden, net als het dobberen op de Dode Zee. Tijd om eens na te gaan wanneer jij kunt gaan en dan je reis te plannen en te mogen genieten.

Bekijk direct alle aanbieders met fly drives naar Jordanië

10 uitgelichte aanbiedingen voor een fly drive naar Jordanië

Uitgelichte bezienswaardigheden in Jordanië

Geniet tijdens je Fly Drive Jordanië van veel mooie bezienswaardigheden. Breng een bezoekje aan de Romeinse stad Jerash, Amman en Aqaba. Maar er zijn nog veel meer mooie plaatsen waar je van gaat genieten tijdens deze reis. Vergeet je camera niet, maar geniet volop van dit mooie moment, je gaat er geen spijt van krijgen om naar Jordanië te gaan! Een reis die wordt aanbevolen voor jong en oud!

Jerash
Tip

Jerash

Het is de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de Romeinse stad Jerash. Dit is namelijk een goed bewaarde antieke stad van Azië. Je brengt hier een bezoekje aan het goed gerestaureerde forum, maar je gaat ook naar de tempel van Artemis en een bezoekje brengen aan het theater. Vervolgens ga je naar de grote centrale hoofdstraat met colonnades. Mooi om op deze manier een tijdje terug in de tijd te gaan en van dat moois te mogen genieten.

Amman
Tip

Amman

De stad Amman is de moeite waard om te bezoeken, je wordt er heen gebracht door je privé chauffeur. Ook bezoek je mooie bezienswaardigheden en indrukwekkende winkelstraten. Bezoek dan ook eens de Citadel want die mag je echt niet missen op de heuvel en dan heb jij een prachtig uitzicht. Dit is een moment waar veel reizigers echt naar uitkijken en wat de reden kan zijn dat jij deze fly drive wil ervaren. Vergeet je camera dan ook niet mee te nemen!

Aqaba
Tip

Aqaba

Bezoek snel het uiterste zuiden van Jordanië want die stad ligt aan de Rode Zee. Ook ligt deze bijzondere stad aan de boulevard en daar vind je mooie winkeltjes, maar ook leuke terrasjes en restaurants waar je lekker een hapje kunt eten. Mooi om daar ook even te genieten tijdens je vakantie. Dit is een goed moment om even na te gaan hoe het er voelt als jij er overdag bent. Ook in de avonduren kun jij deze stad bezoeken en ga je genieten van alle gezelligheid.

Route voor een rondreis met huurauto door Jordanië

Een populaire fly & drive route in Jordanië is van Jerash naar de Dode Zee. Bij aankomst breng je gelijk een bezoekje aan de stad Jerash. Dit is de moeite waard want je gaat even terug in de tijd en bezoekt onder andere de tempel van Artemis. Vervolgens breng je een bezoekje aan Madaba om de Byzantijnse kerk te bekijken. Binnen ligt de landkaart van Palestina die bestaat uit 6e -eeuws vloermozaïek. Daarnaast kan je naar de Mount Nebo waar Mozes het beloofde land zag. Ook gaat het gerucht rond dat hij hier is gestorven. Hierna ga je naar de hoofdstad Amman, je komt er vele historische bezienswaardigheden tegen en ook de moderne terrassen en winkelstraten. Natuurlijk ga je ook naar de Citadel en dan geniet je van het mooie uitzicht! De volgende plekken op de route zijn Dana en Shobak. In Dana ligt een gebied met bergen en valleien, ook is er een reservaat met wilde dieren en meer dan 200 vogelsoorten. In Shobak maak je een korte stop om de kruisvaarderskasteel te bezoeken. Hierna ga je naar de stad Petra, deze is ook de moeite waard. Het is een mysterieuze rotsstad die op de UNESCO staat. Het lag eerst verborgen achter een nauw ravijn. Onderweg naar de volgende stad kom je langs Wadi Rum, het is een spectaculaire woestijn met prachtige landschappen. De stad Aqaba ligt aan de boulevard en aan de Rode Zee. Lekker winkelen, een hapje eten en in de avonduren gezellig op een terrasje wat drinken! Dit is een mooi moment van je vakantie om te genieten. Ook kun je naar Wadi Mujib, een mooie vallei die je graag van dichtbij wilt zien net als de Dode Zee. De Dode Zee is het laagste punt van de wereld met een zoutgehalte van 27%. Het water is zeer goed voor je huid en je kan er lekker in dobberen. De laatste dag van je vakantie ga je van Amman terug naar Amsterdam.

Leuke weetjes over Jordanië

1
Jordanië heeft een drukke hoofdstad genaamd Amman die je echt wilt bezoeken.
2
Het is een veilig land, waar veel toeristen ieder jaar graag komen.
3
Tijdens de feestdagen kunnen openbare voorzieningen dicht zijn of aangepaste openingstijden hebben, houd daar rekening mee tijdens je verblijf! Ook leuk is het om juist gedurende de feestdagen te gaan zodat jij de cultuur kunt voelen.
4
Met een privéchauffeur de hele vakantie op pad, dat is genieten en echt vakantie vieren!
5
Wadi Mujib is een mooie vallei die je gaat bekijken, maar de Dode Zee is ook echt de moeite waard.

Veelgestelde vragen over een fly drive naar Jordanië

Je gaat genieten van al dat moois in dit mooie land, zoveel cultuur en natuur bij elkaar. De Dode Zee en Wadi Mujib ga je zeker bezoeken net als de stad Amman.

De hoofdstad Amman ga je bezoeken en daar ga je echt veel moois zien in de drukte van het dagelijks leven. De Dode Zee is ook de moeite waard net als Wadi Mujib en dat is een mooie vallei.

Op Jordanië vind je Airport Amman, 9 miljoen passagiers. In 2013 is het vliegveld geopend.

Er geldt een mediterraan klimaat met een warme zomer en een frisse avond. Maar in het najaar kun je rekenen op natte en koele winters. Het beste kun jij in het voorjaar of het najaar naar dit land komen (november tot en met maart).

Het tijdverschil van Jordanië en Nederland is in de winter een uur en in de zomer ook.