Fly Drive Oman

Fly Drive Oman

Oman
Populair: Muscat, Salalah & Nizwa
Wij vergelijken 1 aanbieders
Vanaf € 1999,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
bebsy de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

Culturele schatten en roemrijke geschiedenis maken Oman bijzonder

Ben je wel eens naar Dubai geweest? Een goed moment om van de Fly Drive Oman te genieten, want dit wordt echt een reis die je niet snel gaat vergeten. Het gaat echt een sprookje lijken maar je maakt het echt mee! Je kunt de moskeeën bezoeken, maar ook de forten, kastelen en paleizen. De Oosterse sfeer ga je ook snel ontdekken in de soeks en een woestijnovernachting onder de sterrenhemel is ook echt meer dan de moeite waard! Het is daarom ook tijd dat jij je reis uit gaat stippelen en weet wat de voordelen zijn als jij er naar toe gaat. Vergeet de camera niet want die heb je tijdens deze Fly Drive Oman echt nodig!

Bekijk direct alle aanbieders met fly drives naar Oman

Uitgelichte bezienswaardigheden in Oman

Het is tijd om van de fly drive Oman te gaan genieten. Een moment om een bezoekje te brengen aan de mooie stad Dubai, waar je het oude stadsdeel o.a. gaat bekijken. Maar ook ga je naar Abu Dhabi en naar Oman. Ga er maar eens goed voor zitten zodat jij weet wat jij er allemaal gaat ontdekken tijdens je reis.

Dubai
Tip

Dubai

Tijd om de mooie stad Dubai van dichtbij te bekijken. Het oude stadsdeel is prachtig om te bekijken. De historische wijk Bastakiya is de moeite waard, wandelen langs de oude huizen met bijzondere windtorens. Indrukwekkend om te zien en dan ook het advies om je camera mee te nemen! Zo kun je thuis ook nog nagenieten van deze mooie natuur en cultuur. De stad heeft je namelijk zowel overdag als in de nachtelijke uurtjes veel gezelligheid te brengen.

Abu Dhabi
Tip

Abu Dhabi

De stad Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Je gaat een bezoek brengen om de indrukwekkende stadsarchitectuur te bekijken. Maar ook een bezoek aan de majestueuze Sheikh Zayedmoskee is meer dan de moeite waard en staat in de planning. Het staat ook wel bekend als de grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten. Zorg daarom dat jij er ook je camera voor in de aanslag houdt en geniet van dit mooie moment!

Oman
Tip

Oman

Het kasteel Jabrin ga jij een bezoekje brengen en komt uit de 17e eeuw. Het is mooi gerestaureerd met plafondschilderingen en houtsnijwerk. Allen gelegen in de mooie stad Oman waar jij echt niets tekort gaat komen. Je kunt er zoveel moois zien, cultuur, natuur, winkelen, alles komt om je af en is de moeite waard. Vergeet je camera niet want deze mooie momenten wil je vastleggen om later nog eens terug te kunnen zien.

Route voor een rondreis met huurauto door Oman

Een popuaire fly & drive in Oman is van Dubai naar Sharjah. Je gaat vanuit Amsterdam naar Dubai en dan ga je een mooie stadstour ervaren. Je brengt dan een bezoek aan de Mall of Emirates, daar vind je ook de bekende indoor skihal. Dit wordt een moment wat je niet snel gaat vergeten! Vervolgens gaat de reis door naar Abu Dhabi en dat is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Je brengt hier een bezoekje aan de Sheikh Zayedmoskee en die staat ook wel bekend als de grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten. De reis gaat dan door naar Oman. Je bezoekt dan het mooie kasteel van Jabrin. Dit komt uit de 17e eeuw en is de moeite waard om te bekijken. De reis gaat dan door naar Nizwa. Je ziet hier een mooie Nizwa fort met een opvallende toren. Het uitzicht is hier prachtig en wil jij dan ook niet missen. Vervolgens gaat de reis door naar Wadi Bani Khalid-Wahiba Sands. Prachtige bergen en dorpen die je hier tegen gaat komen. Overnachtingen in de woestijn, waar ga je dat nog meer tegen komen?

Een bezoekje aan de havenstad Sur is ook erg indrukwekkend. Je brengt een bezoekje aan de scheepswerf, en daar worden de traditionele Dhow-boten met de hand gemaakt. Een vervolg is dat je een bezoekje mag brengen aan de stad Muscat, lekker een hapje eten en winkelen, dat is waar veel toeristen hier van genieten. Op Barka kun jij de vismarkt bezoeken en dan kun je eens nagaan wat zij daar zoal hebben gevangen en verkopen. De sfeer alleen al is de moeite waard om te ervaren. De stad Sharjah wil je ook echt bezoeken tijdens je reis. De laatste dag ga je naar Dubai en vlieg je terug naar Amsterdam.

Leuke weetjes over Oman

1
Oman staat ook wel bekend om het rijkdom van de oliesjeiks.
2
Een indrukwekkende skihal in de bloedhete woestijn, de moeite waard om van dichtbij te bekijken.
3
Veel wisselende landschappen zoals goudgele zandduinen, maar ook oases en woestijngebieden.
4
Een overnachting onder de sterrenhemel wordt hier mogelijk gemaakt!
5
Ieder jaar trekken veel toeristen naar deze regio om al dat moois te bekijken en het is het geld meer dan waard.

Veelgestelde vragen over een fly drive naar Oman

Omdat je erg veel mooie steden in de korte tijd gaat bezoeken en zo een goed beeld krijgt van de mooie omgeving.

Abu Dhabi, Dubai, Oman, de kerken, monumenten, de natuur en nog zoveel meer!

Vliegvelden die er zijn, zijn het Sohar vliegveld, Muscat vliegveld, Salahah vliegveld en nog een aantal meer. Je kunt ook vanuit Dubai vliegen.

Januari tot en met maart en november en december zijn goede tijden om deze reis te maken.

In de winter is het in Dubai 3 uur later dan in Nederland en in de zomer 2 uur.