Fly Drive Azoren

Fly Drive Azoren

Azoren
Populair: Terceira, Faial & Pico
Wij vergelijken 3 aanbieders
Vanaf € 499,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
style in travel de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

Maak kennis met de natuurrijke eilanden de Azoren

Geniet van een heerlijke fly drive Azoren! Je gaat erg veel mooie plaatsen ontdekken zoals Terceira en Pico, maar ook Faial, Flores en São Miguel. Dit gaat een vakantie worden om nooit te vergeten. De temperaturen zijn ook zeer aangenaam en daarom is het tijd dat je je spullen gaat pakken en de rondreis gaat boeken. Voor zowel kinderen als volwassenen is het een mooi gebied waar je tot rust gaat komen en veel moois gaat zien. Tijdens de Fly Drive Azoren gaat er een nieuwe wereld voor je open waar je echt van gaat genieten, dus vergeet je camera niet mee te nemen tijdens deze prachtige vakantie. De natuur zal er voor zorgen dat je echt tot rust gaat komen en gaat genieten.

Bekijk direct alle aanbieders met fly drives naar Azoren

Uitgelichte bezienswaardigheden in Azoren

Er is zoveel moois te zien, maar waar ga jij naar toe? De bezienswaardigheden die je echt niet mag missen vind je in Terceira, Pico en Faial. Neem de tijd om daar ook tijdens je reis heen te gaan, dan kun je daar namelijk wat extra tijd voor uittrekken en je er goed op voorbereiden om van dat moois te mogen genieten.

Terceira
Tip

Terceira

Bezoek de stad Terceira, een UNESCO stad Angra do Heroísmo. Je vindt hier erg veel kerken, paleizen en stadsmuren die echt een indruk op je achter zullen laten. Ze zijn allen uit de 16e eeuw en dat is prachtig om van dichtbij te mogen zien. Veel mensen hebben er wel over gelezen, maar dan ineens sta jij er tijdens je rondreis voor en dan kun jij het van dichtbij bekijken en foto’s maken zodat je ook thuis nog na kunt genieten.

Pico
Tip

Pico

Je gaat een bezoekje brengen aan Pico en daar ga jij het hoogste punt van Portugal ontdekken. Je kunt daar dan nog eens een mooie tour maken langs de indrukwekkende wijngaarden die ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Dit is echt een mooi moment waar je naar uit gaat kijken en wat je niet wilt missen! Vergeet ook hier je camera niet mee te nemen want die gaat echt meer dan goed van pas komen tijdens je tripje!

Faial
Tip

Faial

Je moet echt een bezoekje brengen aan Faial. Je vindt daar namelijk flinke kraters en dan ga je nog even naar de zeiljachthaven van de hoofdstad Horta. Waarom? Omdat je daar erg veel mooie kleurrijke geschilderde, een soort van visitekaartjes, van de schippers kunt bekijken van dichtbij. Dit is echt een moment waar je nog vaak aan gaat denken. Dit is namelijk zo mooi om te zien, kleurrijk en heel mooi vormgegeven. Zorg dat jij daar dan ook tijd voor maakt tijdens je reis.

Route voor een rondreis met huurauto door Azoren

Een populaire fly & drive route in de Azoren is van Terceira naar Sao Miguel. Je vliegt van Amsterdam eerst naar het eiland Terceira. Je kunt dan je huurauto ophalen en vervolgens de omgeving verkennen. De hoofdstad Angra do Heroismo ga je al snel bekijken en dan vind je daar veel mooie kerken, paleizen en stadsmuren en die zijn allemaal uit de 16e eeuw. De natuur is er ook prachtig en die wil je dan ook echt niet missen!

Na een paar dagen lever je je huurauto in op de luchthaven van Terceira en dan vlieg je door naar Pico. Daar kun je een andere huurauto ophalen en de omgeving weer verkennen, je gaat beginnen aan een mooie tour langs de door UNESCO tot werelderfgoed uitgeroepen wijngaarden. Dan ga je ook de mooie kust bekijken en dan zal je zien dat het er erg indrukwekkend is! Na een paar dagen lever je ook dan je huurauto weer in en ga je naar de haven van Pico. Dan vaar je naar het eiland Faial. Je gaat onderweg erg veel moois zien!

Vervolgens ga je naar Flores om deze regio te ontdekken. Maar ook ga je naar São Miguel en daar ga je ook weer met de auto zelf rondrijden alle mooie plekjes ontdekken. Je gaat op zoek naar het uitzichtpunt Vista do Reis en dan heb jij echt een prachtig uitzicht over de blauwe en groene meren van Sete Cidades. Je gaat daar echt van genieten, want dit gaat een top reis worden! Vervolgens vlieg je vanuit Ponta Delgada weer naar Amsterdam.

Leuke weetjes over Azoren

1
De groene eilanden Terceira, Pico, Faial, Flores en São Miguel zijn de moeite waard om allemaal te bezoeken want ze hebben ieder hun eigen charme.
2
Met de auto kun je ook mooie tochten maken in deze regio tijdens je vakantie.
3
Als je naar São Miguel gaat dan kun je genieten van mooi uitzicht bij Lagoa do Fogo en Vista do Rei.
4
De echte ultieme Azoren belevenis is de zee safari en dan kun je ook walvissen en dolfijnen spotten.
5
Ponta Delgada is de hoofdstad van São Miguel en daar kun jij heerlijk wandelen. Ga maar eens lekker wandelen door de mooie keienstraatjes, en dan langs de witte herenhuizen. Je gaat daar echt genieten!

Veelgestelde vragen over een fly drive naar de Azoren

Omdat je er erg veel moois tegen gaat komen, zo ga je naar Terceira, Pico, Faial, Flores en São Miguel, maar je gaat ook varen, walvissen spotten, dolen door de mooie straatjes en genieten van de prachtige natuur.

De hoogtepunten tijdens de fly drive Azoren zijn Terceira, Pico, Faial, Flores en São Miguel.

Je hebt meerdere vliegvelden op Portugal zoals Faro, Madeira en Porto.

Er geldt op de Azoren een zeeklimaat en de temperaturen verschillen dan tussen de 16°C in de winter 26°C in de zomer. Ideaal om daar dus te genieten in de zomermaanden!

Je hebt in Portugal en op Madeira een andere tijd dan in Nederland want het is daar 1 uur vroeger en op de Azoren is het 2 uur vroeger.