Fly Drive Fuerteventura

Fly Drive Fuerteventura

Fuerteventura
Populair: Corralejo, Betancuria & El Cotillo
Wij vergelijken 4 aanbieders
Vanaf € 739,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
style in travel de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

Fly & Drive Fuerteventura: Maak kennis met de vulkanische landschappen & Idyllische stranden

Het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden is Fuerteventura. Het is net als de andere een vulkaaneiland waar je het hele jaar door van het mooie weer kan genieten. Geniet van de prachtige landschappen met bergen, duinen, dalen en vulkanische delen. Naast indrukwekkende natuur vind je hier de mooiste stranden waar je heerlijk kan ontspannen.

Met een fly drive naar Fuerteventura ontdek je dit prachtige eiland volledig zelfstandig en bezoek je de plekken die je graag wil zien. Kies de ene dag voor een bezoek aan een uniek vulkanisch strandje zonder massatoerisme, en maak de andere dag een mooie wandeling door de natuur of neem een boottocht die om het eiland vaart. De onderwater wereld van Fuerteventura is ook zeer indrukwekkend om te zien. Tijdens het duiken heb je zicht op mooie koraalriffen en spot je vele vissen. Het kan allemaal op dit veelzijdige eiland!

Bekijk direct alle aanbieders met fly drives naar Fuerteventura

10 uitgelichte aanbiedingen voor een fly drive naar Fuerteventura

Zelf een fly drive naar Fuerteventura samenstellen

Liever een fly drive vakantie naar Fuerteventura zelf samenstellen? Wellicht weet je al precies wat je wilt gaan bekijken op het eiland en absolute vrijheid hebben op het gebied van vlucht, autohuur & hotelkeuze. Wij werken samen met goede partners die alles bieden om zelf jouw fly drive te regelen.

Vlucht, hotel(s) en huurauto bij Expedia

Vlucht, hotel(s) en huurauto bij Expedia

Boek eenvoudig een combinatie van vluchten, hotel(s) en huurauto’s op Fuerteventura, helemaal flexibel, naar jouw wensen bij Expedia. Erg handig voor het zelf samenstellen van een fly drive.

Stel zelf direct samen bij Expedia
Auto huren op Fuerteventura

Auto huren op Fuerteventura

Bij het zelf samenstellen is een huurauto natuurlijk onmisbaar. Bij Sunny Cars boek je eenvoudig een losse huurauto voor jouw reis. Kies zelf de ophaal- en wegbreng locaties op Fuerteventura. Groots aanbod aan huurauto’s, diverse merken en extra faciliteiten.

Boek een huurauto bij Sunnycars

Uitgelichte bezienswaardigheden in Fuerteventura

Op het eiland Fuerteventura valt veel te zien. Bezoek de grootste stad Corralejo met prachtige stranden en een natuurgebied waar je kan wandelen. Ook is het erg leuk om het vissersstadje El Cotillo te bekijken. Er staat een groot fort die de stad beschermde tegen aanvallen vroeger. Als laatste kan je de oude hoofdstad Betancuria niet overslaan. Het heeft een grote geschiedenis en interessante museums.

Corralejo
Tip

Corralejo

De grootste stad van Fuerteventura is Corralejo. Het was eerst een vissersdorpje met prachtige stranden. In het centrum bevinden zich leuke terrasjes met restaurants. De Spaanse cultuur leeft hier erg en daar kan je volop van genieten. Langs de stranden vind je vele windsurfers als de weeromstandigheden goed zijn. Naast de stranden bevind zich het beschermde natuurgebied wat één van de belangrijkste bezienswaardigheid van Fuerteventura is. Dit gebied begint als bij de duinen die vanaf de stranden gevormd worden.

Betancuria
Tip

Betancuria

Tot 1835 was deze oude stad Betancuria de hoofdstad van het eiland. Het is een kleine stad met een grote geschiedenis die je kan ontdekken. Het is interessant om het kunstnijverheidsmuseum te bezoeken met panoramaterras en een geitenkaasmakerij. Ook is er een archeologisch museum met diverse vondsten die op de Canarische Eilanden zijn gevonden. Als laatste is het leuk om de kerk Iglesia Santa Maria te bezoeken die alle aandacht van het dorp trekt.

El Cotillo
Tip

El Cotillo

Ontdek de prachtige haven van het vissersstadje El Cotillo. Er bevind zich een groot fort genaamd Castillo de Rico Roque. Het beschermde de stad vroeger tegen aanvallen. Het word gezien als één van de mooiste plaatsen van het eiland. De meeste stranden zijn erg in trek bij kitesurfers vanwege de ruwe stukken en ligging. Daarnaast varen hier veel boten uit om vis te vangen op zee. Verse vis word hier aan wal gebracht en bereid in de restaurants.

Leuke weetjes over Fuerteventura

1
Op Fuerteventura wonen meer geiten dan mensen. Van al het melk maken ze geitenkaas die je bij veel plekken kan proeven.
2
Elk jaar is er in november een groot kitefestival. Er zijn diverse activiteiten waaronder vliegerles en een kiteshow.
3
De naam Fuerteventura betekent sterke wind.
4
Op de stranden van Fuerteventura bevinden zich veel zandsculpturen die je kan bewonderen.

Veelgestelde vragen over een fly drive naar Fuerteventura

Tijdens een fly drive naar Fuerteventura ontdek je de prachtige natuur van dit eiland. Het is de ideale bestemming voor ontspanning en je kan er heerlijk tot rust komen op één van de vele stranden.

Eén van de hoogtepunten tijdens een fly drive naar Fuerteventura is Corralejo. Het is een vissersplaats met prachtige stranden en leuke terrasjes in het centrum.

Op Fuerteventura bevindt zich één vliegveld genaamd: Aeropuerto de Fuerteventura.

De beste reistijd om naar Fuerteventura te gaan is tussen april en december. Het weer is dan aangenaam en je hebt weinig neerslag.

In Nederland is het 1 uur later dan in Fuerteventura.