v.a. 499,-
7 - 28 dagen
Fly Drive
Noord Amerika

Ontdek de staat van de pretparken, mooie stranden en geweldige klimaat

In de Amerikaanse staat Florida vindt je veel verschillende bezienswaardigheden. De meeste bezienswaardigheden zijn onder te verdelen in drie groepen; Pretparken en themaparken, cultuur en stadse natuur. Florida biedt dan ook uitstekend de gelegenheid voor een diverse en verrassende reis. Wil jij je ook laten verrassen door de museums van Miami, de filmsterren in Orlando of de stadse natuur van Tallahassee? Boek dan vandaag nog een fly drive Florida en geniet van alles wat deze prachtige staat te bieden heeft.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar Florida

Orlando: In Orlando maak je kennis met filmsterren en heel veel pretparken. Dit maakt Orlando tot een leuke bestemming voor het hele gezin. Je vindt er veel Disney parken of parken die gerelateerd zijn een specifieke films van Disney of Universal Studio’s. Wil je meer weten over Orlando, lees dan ook de informatie over fly drive Orlando.

Miami: In Miami kun je genieten van natuur, sport of museums. Miami is een veelzijdige stad met een oppervlakte van 92,4 vierkante kilometer en een bevolkingsaantal van 417.650 in 2013. De stad is een echte studentenstad en heeft dan ook meer dan 45 universiteiten. Meer weten over Miami, lees dan ook de informatie over fly drive Miami.

Tallahassee, stadse natuur kan ook heel mooi zijn.

Tallahassee is een mooie kleine stad waar veel parken en museums te vinden zijn. De parken zorgen voor veel groen in de stad en voor een serene rust. Het Lake Jackson Mounds Archaeological State Park in Tallahassee beslaat met 24 hectare een groot deel van de stad. Ook het Alfred B. Maclay Gardens State Park zorgt met een oppervlakte van 4,759 vierkante kilometer voor veel groen. Lake Ella zorgt voor mooie foto’s en rustige wandelingen. Het meer heeft een oppervlakte van vijf hectare met heel veel groen er omheen. In het meer zijn grote fonteinen, die zorgen voor een romantische toevoeging aan het geheel.

Dolfijnen in Florida
Zonsopgang in Florida
Disneyland in Florida

Feitjes over Florida

  • Florida heeft een subtropisch klimaat.
  • De hoofdstad van Florida is Tallahassee.
  • In Florida vindt je de populaire bestemmingen Orlando en Miami.
  • In Orlando vindt je veel themaparken en filmstudio’s.
  • Florida is een staat in de Verenigde Staten.