v.a. 679,-
7 - 28 dagen
Fly Drive
Noord-Amerika

Loop in de voeten van beroemdheden en ontdek de geweldige bezienswaardigheden

Los Angeles, beter bekend als L.A. is een grote stad in de Verenigde staten. Los Angeles is een moderne stad met veel hoge gebouwen en de bergen op de achtergrond. In Los Angeles vindt je grote trekpleisters als Hollywood en Disneyland Park. Je voelt je er net een echte filmster en maakt kennis met een wereld waarin alles mogelijk is.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar Los Angeles

Hollywood: Hollywood spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Het stadsdeel is beroemd om zijn filmsterren en de grote witte letters. Hollywood is een inspiratie voor veel jonge talenten die het willen maken op het witte doek. Dit stadsdeel is dan ook een leuke tussenstop op jouw fly drive Los Angeles. In welke film zou jij graag willen spelen?

Disneyland Park: Een absolute must op jouw fly drive reis is een stop bij Disneyland Park. Dit pretpark is erg beroemd en is zeer kindvriendelijk. Vooral kleine kinderen hebben er de tijd van hun leven, terwijl ze kennis maken met helden als Mickey Mouse en Donald Duck. Ook voor oudere kinderen is er genoeg te doen, zoals een ritje in de achtbaan. Ook een foto met 1 van de Disney prinsessen is een absolute aanrader want zeg nu zelf, wie wil er geen echte prinses zijn.

De natuur van Los Angeles

De stad Los Angeles heeft een berggebied op de achtergrond en ook de stad zelf kent grote verschillen in hoogte. In de stad vind je veel palmbomen, die passen bij het luxe leventje van de filmsterren uit Hollywood. De palmbomen staan net als Nederlandse bomen in lange rijen langs de weg. Op sommige plekken staan ze wat natuurlijker, maar in de meeste gevallen zijn het strakke banen die passen bij het uiterlijk van de stad. De palmen geven de stad een tropisch tintje, dat op zijn mooist is tijdens de ondergaande zon.

Los Angeles stad
Pretpark in Los Angeles
Motel in Los Angeles

Feitjes over Los Angeles

  • In Los Angeles is het 9 uur vroeger dan in Nederland.
  • Los Angeles wordt vaak afgekort tot L.A.
  • De vertaling van Los Angeles betekent “stad van de engelen”.
  • De stad Los Angeles is de op één na grootste stad van de Verenigde Staten.
  • Hollywood is een stadsdeel van Los Angeles.