v.a. 499,-
5 - 30 dagen
Fly Drive
Noord-Amerika

Ontdek de unieke Miami vibes

Miami is the place to be voor liefhebbers van sport, natuur en tropische temperaturen. Je kunt er de lokale sportclubs aanmoedigen in het American Airlines Arena en het Marlins Park en kunt heerlijk afkoelen in het openbare zwembad. In de Fairchild Tropical Botanic Garden maak je kennis met een tropische natuur en verlies je het laatste beetje werkstress. Wil jij ook een ontspannende en tropische reis naar Miami, boek dan een fly drive naar Miami.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar Miami

American Airlines Arena: Sportliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het American Airlines Arena. Dit stadion is volledig overdekt en heeft een capaciteit voor 19.600 supporters. Het stadion is gebouwd in de stijl van het Nieuwe Bouwen, is open gesteld voor publiek op 31 december 1999 en is de thuisbasis van de Miami Heat. Een interessant weetje is dat het stadion zijn naam te danken heeft aan de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij American Airlines.

Marlins Park: Nog niet genoeg sportwedstrijden gezien, dan kun je ook nog even langs het Marlins Park gaan. In Marlins Park ben je getuigen van de spannendste honkbalwedstrijden tussen de Miami Marlins en hun tegenstanders. Het Marlins Park stadion is redelijk recent geopend (2012) en heeft een capaciteit van 36.742.

Venetian Pool: De Venetian Pool is een openbaar zwembad met een oppervlakte van 2 hectare. Het zwembad heeft een tropische uitstraling, compleet met palmen en watervallen. Er is zelfs een klein eiland nagebouwd in het midden van het zwembad waar je heerlijk kunt gaan zonnen. Het zwembad werd geopend in 1924 en is te vinden op adres; 2701 De Soto Blvd, Coral Gables, FL 33134, Verenigde Staten

Ontdek de tropische diversiteit in de natuur in Fairchild Tropical Botanic Garden

Deze prachtige botanische tuin is erg tropisch en divers. De Fairchild Tropical Botanic Garden is wel 33 hectare groot en biedt ruimte aan vele tropische planten en bloemen. Je vindt er tropische palmen, palmvaren, klimplanten en ook bloeiende bomen zijn er zeker geen uitzondering. Je kunt er heerlijk genieten van het tropische klimaat en een serene rust.

Zee in Miami
Brug in Miami
Strand in Miami

Feitjes over Miami

  • De stad Miami ligt in het Zuidoostelijke deel van Florida.
  • In het jaar 2000 woonde er 363.000 inwoners in Miami.
  • In 2013 was de bevolking gegroeid tot 417.650 inwoners.
  • Miami heeft een oppervlakte van 92,4 vierkante kilometer.
  • In Miami is het 6 uur vroeger dan in Nederland.