v.a. 445,-
5 - 21 dagen
Fly Drive
Noord-Amerika

Geniet van het aangename klimaat, de vele pretparken en de bruisende stad

In Orlando komen al jouw dromen uit. Voor liefhebbers van Disney of Universal Studio is Orlando absoluut the place tot be. Je vindt er een groot aantal pretparken en waterparken, die erg leuk zijn voor een fly drive vakantie met het hele gezin. Jonge kinderen ontmoeten er hun helden en oudere kinderen gillen van plezier in de vele achtbanen. Wil je een spannende fly drive reis, boek dan een fly drive naar Orlando.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar Orlando

Universal Orlando Resort: Het Universal Orlando Resort is een attractiepark dat is geopend in juni 1990 en bestaat uit twee themaparken die beide gebaseerd zijn op (animatie) films. Je vindt er veel achtbanen vol enge bochten en loopings. Ook kun je er jouw favoriete filmhelden tegenkomen, zoals spiderman of de minions uit de film verschrikkelijke ikke.

Magic Kingdom: Pretpark het Magic Kingdom is onderdeel van het Walt Disney World Resort. Magic Kingdom was het eerst gebouwde deel van het Walt Disney World Resort en is wereldberoemd om het magische Disney kasteel. Het Magic Kingdom heeft een oppervlakte van 43 hectare en is geopend in oktober 1971.

Disney’s Typhoon Lagoon: Dit waterpark heeft een oppervlakte van 22 hectare en is gebouwd met een tropisch thema. Het park werd in 1989 geopend voor het grote publiek.

Disney’s Blizzard Beach: Dit waterpark heeft wintersport als thema. De glijbanen zien er uit als ijsschansen en overal liggen bergen sneeuw van plastic.

Ontdek de wereld van Harry Potter in The Wizarding World of Harry Potter

Harry Potter fans opgelet, in dit park vindt je alles over Harry Potter. Je vindt er het kasteel van de film en de weg is weg. Loop door het magische dorp op zoek naar jouw eigen toverstaf, toverboeken en Nimbus 2000. Ook maak je kennis met de verschillende personages uit de film, en kun je er leuke Harry Potter souvenirs kopen. Je vindt The Wizarding World of Harry Potter op Adres: 6000 Universal Boulevard, Orlando, FL 32819, Verenigde Staten.

Meer in Orlando
Disneypark in Orlando
Walvis show in Orlando

Feitjes over Orlando

  • Orlando ligt in de staat Florida en is de hoofdplaats van de Orange County.
  • In Orlando is het 6 uur vroeger dan in Nederland.
  • Er woonden 255.483 inwoners in Orlando in het jaar 2013.
  • In de staat Florida woonden in 2014 19,89 miljoen inwoners.