v.a. 753,-
7 - 60 dagen
Fly Drive
Oceanië

Adembenemende natuur, walvissen spotten... Alles is mogelijk in Nieuw-Zeeland

Het prachtige Nieuw-Zeeland vormt een inspiratiebron voor vele films en verhalen. De natuur is er erg divers. Prachtige bergen met watervallen worden afgewisseld met uitgestrekte vlaktes en prachtige wateren. In Nieuw-Zeeland vindt je afhankelijk van de tijd van het jaar besneeuwde bergtoppen of adembenemende groene heuvels. Wil je zelf kennis maken met Nieuw-Zeeland, boek dan een fly drive naar Nieuw-Zeeland.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar Nieuw-Zeeland

Wai-o-tapu Thermal Wonderland: Dit gebied is erg levendig en uniek. Je vindt er onder andere kraters, koude of kokende wateren en zwavelgrotten. Dit unieke landschap is constant in beweging en beslaat een oppervlakte van 18 vierkante kilometer.

Nationaal park Tongariro: Dit prachtige natuurpark heeft een oppervlakte van 796 vierkante kilometer en biedt ruimte aan drie actieve vulkanen.

Te Papa Tongarewa: In het nationale museum vindt je de mooiste culturele schatten. Maak kennis met de rijke geschiedenis van Nieuw-Zeeland en ontdek unieke voorwerpen.

Nationaal park Fiordland: Ook het Nationaal park Fiordland is een prachtig natuurpark. Dit park heeft een oppervlakte van ruim 12.500 vierkante kilometer, en er valt dan ook heel wat te ontdekken. Het park heeft een uniek landschap en een zeer mooie flora en fauna. Het gebied wordt dan ook niet voor niets beschouwd als werelderfgoed.

Films die zijn opgenomen in de natuur van Nieuw-Zeeland

In de natuur Nieuw-Zeeland worden vele bekende films opgenomen. De meest bekende films zijn; The Lord of the Rings, The Hobbit, The dark horse en The last Samurai. Voor de Lord of the Rings films is in de natuur van Nieuw-Zeeland een Hobbit dorpje gebouwd. Het dorpje met ronde deuren, dat in de heuvels is gebouwd is na de films blijven bestaan. Het Hobbit dorpje is te bezoeken door toeristen. Wil je echt het gevoel hebben dat je in een film bent beland, boek dan snel een fly drive Nieuw-Zeeland en treed in de voetsporen van jouw helden.

Natuur in Nieuw-Zeeland
Dieren in Nieuw-Zeeland
Op weg in Nieuw-Zeeland

Overige landen in Oceanië

Feitjes over Nieuw-Zeeland

  • Nieuw-Zeeland heeft zijn ligging in de Grote Oceaan.
  • Nieuw-Zeeland is opgebouwd uit een groep eilanden.
  • In Nieuw-Zeeland kun je de bevolking betalen met de Nieuw-Zeelandse dollar.
  • In Nieuw-Zeeland zijn veel bekende films opgenomen, Lord of the Rings.
  • De hoofdstad van Nieuw-Zeeland is Wellington.