chinese muur

Onbekende Fly Drive Bestemmingen

Bestemmingen waar je misschien niet zo snel aan denkt..

Altijd al iets volledig outside the box willen doen? Fly Drives kunnen gemaakt worden over de hele wereld, veel mensen gaan naar Portugal, Spanje of Italië. Maar waar kan je nou nog meer prachtige fly drives maken?

China

Het land China is een perfecte locatie voor een fly drive. China beschikt over een goed wegennetwerk met regels gelijk aan Nederland. Natuurlijk het zal even wennen zijn, maar het is vrij gemakkelijk op te pakken voor iedereen met een beetje rij ervaring. Een fly drive China brengt je langs Beijing, Xi-an, Hangzou, Lijang en nog vol meer. Onze aanbieder NRV Reizen kan je verder helpen met het maken van een Fly drive door China.

Bulgarije

Bulgarije is een land vol natuur en cultuur en gemakkelijk te ontdekken met een auto. De aanbieder Rodina Travel kan je uitstekend helpen met het ontdekken van dit prachtige land. In Bulgarije ontdek je de hoofdstad Sogia, Sandanski, Bansko, vele prachtige kloosters en natuurgebieden.

Botswana

Jaaa! Het continent Afrika is eigenlijk wel het meest geweldige continent om fly drives te maken met een jeep, ontdek lange uitgestrekte velden aan landschap en ga langs de vele dorpjes en natuurgebieden. Rijd langs de leeuwen en giraffen en bezoek bijvoorbeeld het prachtige Victoria Falls. Namibië Online onderdeel van onze aanbieder Riksja Travel kan jou helpen met het bezoeken van Botswanas! Een fly drive Botswana is perfect in combinatie met het land Namibië.

Suriname

Ook het land Suriname is makkelijk toegankelijk voor een fly drive, eigenlijk voor ons moeilijk te begrijpen waarom zo weinig mensen een fly drive maken door dit prachtige land. Rijd door de regenwouden en langs de landschappen en stranden van Suriname. Zelfs de hoofdstad Paramaribo is makkelijk toegankelijk met de auto. Onze aanbieders Caribbean.nl en TUI zijn misschien wel de enigste in Nederland en Belgie die deze geweldige reisvorm aanbieden in het land Suriname.

Zuid-Amerika

Het hele continent Zuid-Amerika is eigenlijk wel perfect om een fly drive te maken. Maak bijvoorbeeld een Fly Drive Ecuador, Peru, Bolivia, Patagonië, Brazilië of Colombia. Het hele continent Zuid-Amerika staat in teken van mooie natuurlandschappen, regenwouden, indrukwekkende culturen en veel nieuwe culinaire gerechten. Onze aanbieder Kras ReizenTenzing Travel en FOX Vakanties hebben uitstekende opties voor fly drives door Zuid-Amerika, ontdek ze snel!

Deze lijst wordt op termijn uitgebreid! Vragen over fly drives naar onbekende bestemmingen? Neem dan gerust contact met ons op en wij kunnen jou helpen met het vinden van een passende aanbieder.