14-daagse privé rondreis met huurauto California & Las Vegas

Geen categorie

Tijdens deze geweldige rondreis zie je de uitersten van de natuur van West-Amerika. Van de woeste kustlijn van de Pacifische Oceaan naar de adembenemende woestijn, en van de hitte en droogte naar de koelere, ruige bergtoppen en watervallen van het schitterende Yosemite National Park. Daarnaast krijg je ook de kans om fantastische steden die op het programma staan te ontdekken! Je bezoekt het Hollywood van Los Angeles, de fantasiestad Las Vegas en je verblijft in de mooie stad San Francisco. Een zeer afwisselende reis, waarbij je in korte tijd veel prachtige hoogtepunten ziet!
Comfortabele hotels inclusief zwembad
Wij hebben alle hotelovernachtingen tijdens deze geweldige reis al voor je verzorgd. Je verblijft in mooie toeristenklasse hotels. Naast nette en comfortabele kamers, beschikken bijna alle hotels over een heerlijk zwembad. Wij hebben de hotels niet alleen geselecteerd wegens hun aangename faciliteiten, maar ook vanwege de ideale locaties. In Ventura verblijf je bijvoorbeeld nabij het prachtige zandstrand, in Las Vegas vlakbij de bekende ‘Strip' en het hotel in San Francisco bevindt zich in het centrum vlakbij Union Square en Nob Hill, maar is toch relatief rustig gelegen.
Private selfdrive
Je rijdt met je eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit en de natuur onderweg is schitterend. De meeste hotels beschikken over eigen parkeergelegenheid, soms tegen betaling. Tevens ontvang je van ons een zeer uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving zodat je alles makkelijk kunt vinden.