14-daagse privé rondreis met huurauto Puur Argentinië

Geen categorie

Argentinië wordt door steeds meer reizigers ontdekt als een beeldschoon vakantieland. Het merendeel reist af naar het zuiden; hierdoor blijven de cultuur en de natuurschatten die zich in het noorden bevinden nog verborgen. Reis af naar dit onontdekte deel van Argentinië waar het klimaat warmer is, de natuur één groot spektakel vormt en waar vele overblijfselen te vinden zijn van de pre-Columbiaanse cultuur.
Na het 'Parijs van Zuid-Amerika', Buenos Aires, vlieg je naar de stad Tucumán in Noordwest Argentinië. Vanaf hier rij je per huurauto naar het schattige plaatsje Tafí del Valle. Vervolgens neem je de route door prachtige gebieden als de Calchaquies-vallei met zijn kleurrijke en wonderlijke rotsformaties en de Cuesta del Obispo. Tevens voert de route je langs bergpassen, door valleien, wijngaarden rondom Cafayate en de indrukwekkende Quebrada de Humahuaca canyon. Je overnacht enkele nachten in Salta, de mooiste koloniale stad van Argentinië.  Vanuit Tucumán vlieg je terug naar Buenos Aires. 
 Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten
Huurauto
Je rijdt met jouw reisgezelschap in een gehuurde auto categorie B (Mazda 2 of gelijkwaardig), deze is inclusief in de reissom. 
Kleinschalige hotels
Tijdens deze rondreis verblijf je veelal in kleinschalige hotels inclusief ontbijt op bijzondere locaties. Bijvoorbeeld de overnachting middenin het prachtige landschap van de provincie Tucumá.
 Bekijk een selectie van de hotels van deze reis
Inclusief 
Wij hebben ervoor gekozen om de autohuur, het ontbijt en een roadbook met wegenkaarten op te nemen in de prijs. Dit scheelt weer in de uitgaven ter plaatse.
 Bekijk hier alles wat inclusief is
Onze reisspecialisten staan voor je klaar
Wist je dat je nu al jouw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Argentinië?
 Probeer het eens en stel jouw vraag op het reisleider forum