17-daagse privé rondreis met huurauto Yukon & Alaska

Geen categorie

Deze complete individuele rondreis combineert het beste van Yukon (Canada) en Alaska (Verenigde Staten), twee overweldigende natuurbestemmingen! Je reist door een prachtig landschap van ruige bergen, kristalheldere meren, gletsjers, fjorden en hebt daarbij bovendien grote kans beren, elanden en walvissen te zien. Een hoogtepunt van de reis is ongetwijfeld een bezoek aan Denali National Park, dat de hoogste top van de Verenigde Staten herbergt en nog steeds het leefgebied van vele grizzlyberen is. Een zeer veelzijdige natuurreis vol hoogtepunten die je niet meer zult vergeten!
Mooie hotels op geschikte locaties
Bij een geweldige rondreis horen geweldige hotels, en die hebben wij voor je geregeld! Je overnacht in toeristenklasse hotels met nette kamers die als ideale uitvalsbasis dienen om de omgeving en haar bezienswaardigheden te verkennen. Daarnaast beschikken de hotels over aangename faciliteiten voor een fijn verblijf. Het hotel in Fairbanks beschikt bijvoorbeeld over een restaurant, een fitnessruimte en ruime, comfortabele kamers.
Private selfdrive
Je rijdt met je eigen reisgezelschap in een gehuurde auto die al in de prijs is inbegrepen! Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Wil je ergens een foto van maken? Of lekker ergens iets drinken? Je kunt stoppen waar en wanneer je wilt en je eigen reistempo bepalen. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn soms groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit en de natuur onderweg is verbluffend. Tevens ontvang je van ons landkaarten en rij-instructies zodat je alles makkelijk kunt vinden.