Ilios Reizen

Bijzondere & kleinschalige fly drives bij Ilios reizen

Ilios Reizen bestaat sinds 2003. Het bedrijf is gevestigd in Oldenzaal maar alles wordt via internet geregeld. Het bedrijf kent het aanbod. Dat is dan ook de specialisme van Ilios Reizen. De kleinschalige accommodaties zijn door de medewerkers allemaal ook persoonlijk bezocht. Zij weten dus precies wat zij aanbieden en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Fly Drive vakanties met Ilios Reizen
Ilios Reizen biedt last-minute, fly drive en wandelvakanties aan. Maar dat is nog niet alles. Wil je een huwelijksreis boeken? Ook dat kan bij Ilios. Verder kun je bij Ilios terecht voor vakantiehuisjes, luxe vakanties, familievakanties en agriturismo.

Ilios biedt verschillende fly drive vakanties aan. Deze vakanties zijn voornamelijk gericht op Sicilië en Cyprus.

Het huren van een prachtig appartement op Gran Canaria, Tenerife of één van de andere prachtige plekken die onze wereld te bieden heeft, behoort ook tot de mogelijkheden!

Keurmerk
Ilios Reizen heeft het ANVR keurmerk. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover.
De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Tevens heeft Ilios reizen het SGR en CF keurmerk. Dit houdt in dat u uw geld terugkrijgt indien de wederpartij door financieel onvermogen diens verplichting niet kan nakomen. Ook krijgt u een deel van uw geld terug als uw reis als gevolg van een calamiteit niet uitgevoerd kan worden.