Fly Drive Aruba

Fly Drive Aruba

Aruba
Populair: Arikok Nationale Park & Eagle Beach
Wij vergelijken 2 aanbieders
Vanaf € 799,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
style in travel de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

Ontdek het zonnige eiland met een Nederlands tintje

Als je van een mooie Fly Drive Aruba wilt genieten, dan zit je hier goed! Er staat je namelijk heel wat moois te wachten. Wat dacht je van een heerlijke vakantie, naar palmenstranden, leuke barretjes, leuke restaurants om een hapje te eten, en nog zoveel moois van cultuur en natuur bij elkaar? Daar heb jij toch ook zin in om dan direct je spullen te pakken? De hoogste tijd om na te gaan wanneer het voor jou tijd is om te gaan en dan geniet je ook op het mooie Aruba. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden die jij niet wilt missen, dus neem de tijd en ga eens na wat jij daar wilt ontdekken.

Bekijk direct alle aanbieders met fly drives naar Aruba

10 uitgelichte aanbiedingen voor een fly drive naar Aruba

Uitgelichte bezienswaardigheden in Aruba

Er is erg veel moois te beleven tijdens je fly drive Aruba. Je gaat namelijk naar het mooie Curaçao en van daaruit ga je door naar Aruba. Willemstad bezoeken om te shoppen, grotten bekijken, mooie parken ontdekken, zwemmen met dolfijnen en de onderwaterwereld ontdekken. Zoveel moois bij elkaar, dat ga jij ook ervaren tijdens deze heerlijke vakantie die geschikt is voor jong en oud.

Curaçao
Tip

Curaçao

Het is de moeite waard om na te gaan wat Curaçao jou te bieden heeft. Je gaat er namelijk echt ontspannen van terugkomen! Lekker shoppen in Willemstad en dan nog musea bezoeken. Of je gaat grotten en parken ontdekken of misschien wel zwemmen met de dolfijnen. Het kan en mag er allemaal, dit gaat dus een reis worden die je niet snel gaat vergeten! Het is echt aan te raden om er een paar dagen te blijven zodat je alle mooie dingen mee kunt maken.

Aruba
Tip

Aruba

Een mooie eiland waar je gaat genieten is Aruba. Je hebt er een paar dagen waar je van alles kunt doen zoals wandelen over de hagelwitte zandstranden. Maar ook ga je kennismaken met de grillige rotsformaties en de mooie hoofdstad Oranjestad. Je hebt er veel leuke tentjes om te eten en je kunt er ook duiken. Veel toeristen komen er vanwege de mooie onderwaterwereld met koraalriffen en kleurrijke vissen. Prachtig om dat eens van zo dichtbij mee te mogen maken.

Zwemmen met dolfijnen
Tip

Zwemmen met dolfijnen

Het is de moeite waard om tijdens je vakantie te zwemmen met dolfijnen. Dit word je niet zo vaak tijdens een reis aangeboden. Daarom kiezen veel toeristen er dan ook voor om daar gebruik van te maken. Ze willen het namelijk wel eens meemaken en kijken dan ook onderwater om eens na te gaan hoe helder en mooi het daar is. Er leven namelijk heel mooie vissen en die kans krijg je dan ook hier tijdens je Aruba reis om te bekijken.

Route voor een rondreis met huurauto door Aruba

De reis gaat beginnen en je vliegt van Amsterdam naar Curaçao. Eenmaal aangekomen ga je met de huurauto verder. Je blijft een paar dagen in Curaçao en dan heb jij kans om lekker te shoppen in Willemstad, of je gaat musea bezoeken. Ook kun jij er zwemmen met dolfijnen wat ook zeker de moeite waard is! Lekker dineren kan ook net als genieten van een uitzicht over zee. Uitgaan is ook de moeite waard in Curaçao. Je kunt er ook het nationale park Shete Boka bezoeken en dan heb je een mooi uitzicht vanaf de ruige noordkust. Ook vind je hier de bekende Boka Tabla, en dat is een grot die aan één kant vanaf land toegankelijk is.

Een volgende bestemming is Aruba en ook daar staat op het vliegveld weer een huurauto voor je klaar. Je gaat er genieten van de mooie hagelwitte zandstranden en dan nog de vriendelijke mensen die er wonen. Je hebt er echt kilometers lange stranden, en dan nog een mooi rots gebied. Ook op sportief gebied is er erg veel te doen zoals wandelen en fietsen, maar ook golfen en duiken. Breng ook een bezoekje aan de zuidkust want daar liggen grote stranden waarbij je kunt denken aan Eagle Beach en Palm Beach. Hierna is de reis helaas alweer afgelopen en dan ga je naar de luchthaven van Aruba en daar vlieg je terug naar Amsterdam.

Leuke weetjes over Aruba

1
Aruba is een prachtig eiland waar je het hele jaar heerlijke vakantie kunt vieren en dat doen ook veel toeristen.
2
Als je altijd al hebt willen zwemmen met dolfijnen dan is dat hier mogelijk!
3
Curaçao is ook de moeite waard om te bezoeken en dan ga je bijvoorbeeld naar nationale park Shete Boka.
4
Graag duiken en de onderwaterwereld van Aruba bekijken? Dit is je kans want hier wordt dat mogelijk gemaakt!
5
Het tijdverschil met Aruba en Nederland is best groot, let daar goed op als je op vakantie bent!

Veelgestelde vragen over een fly drive naar Aruba

Omdat je in korte tijd erg veel te zien krijgt van Aruba. Shoppen, een hapje eten, de natuur, de mooie onderwaterwereld. Prachtig om dat zo in een korte tijd allemaal te mogen zien. Ook op sportief gebied kun jij er veel ontdekken en beleven.

Aruba is de moeite waard om daar te genieten van de mooie stranden, de rotsen, zwemmen met de dolfijnen en de onderwaterwereld bekijken.

Op Aruba bevind zich één vliegveld genaamd Aruba Queen Beatrix International Airport.

Aruba is het hele jaar de moeite waard om te bezoeken, veel mensen gaan echter in de zomer omdat zij dan vaak een langere periode vrij zijn en lekker op het strand gaan liggen.

In de wintertijd is het 5 uur vroeger op Aruba dan in Nederland. Maar in de zomermaanden is het er 6 uur vroeger dan op Aruba.