Fly Drive ABC eilanden

Fly Drive ABC eilanden

ABC Eilanden
Populair: Aruba, Bonaire & Curacao
Wij vergelijken 4 aanbieders
Vanaf € 799,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
style in travel de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

Het beste van de ABC Eilanden met een fly-drive

De ABC Eilanden bestaan uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Ze hebben alle drie veel gemeen, waaronder witte stranden. Maar ook de drie hoofdsteden bestaan uit kleurrijke huisjes en leuke winkelstraten. Met een fly drive naar de ABC Eilanden bezoek je elk eiland met het vliegtuig. Je kan op elk eiland een paar dagen alles verkennen. Geniet van fijne temperaturen en mooie cultuur. Je komt echt tot rust en je kan genieten van prachtige natuur.

Ontdek het onderwaterwereld met koraalriffen, kleurrijke vissen en zeeschildpadden. Een onvergetelijke vakantie staat gegarandeerd, je waant je in een echt paradijs. Wie wilt nou niks liever dan zon zee en strand? Ook valt hier veel te doen voor de cultuursnuivers. Er zijn veel museums en leuke steden om meer over het eiland te leren.

Bekijk direct alle aanbieders met fly drives naar ABC Eilanden

10 uitgelichte aanbiedingen voor een fly drive naar ABC Eilanden

Uitgelichte bezienswaardigheden in ABC Eilanden

De ABC Eilanden vormen samen een paradijs. Op elke eiland heb je een stad vol kleurrijke huisjes en prachtige stranden om te ontspannen. Ontdek de prachtige natuur en vooral het onderwaterleven. Neem deel aan watersport activiteiten of maak een leuke wandeling. Fiets de eilanden rond en pak leuke terrasjes met uitzicht over zee.

Bonaire
Tip

Bonaire

Het kleinste eiland van de ABC Eilanden is Bonaire. Op zo’n klein eiland ontdek je drie soorten landschappen. Heuvels, terrassenlandschap en een redelijk vlak landschap. Erg bijzonder in een erg klein gebied. Ook bevinden zich hier zoutpannen afkomstig uit de ijstijd. Bezoek de hoofdstad Kralendijk met ook gekleurde huisjes en neem een drankje op één van de terrasjes. Het onderwaterleven is hier prachtig met zeeschildpadden en mooie koraalriffen. Leuk om naar toe te duiken.

Aruba
Tip

Aruba

Op Aruba kom je parelwitte stranden tegen waar je lekker van je rust kan genieten. Daarnaast is een bezoekje aan Oranjestad een must en kan je er lekker winkelen. Maak een leuke wandeling of fietstocht door de natuur en geniet van de mooie landschappen. Ook kan je op Aruba heerlijk eten en staan ze bekend om hun culinaire veelzijdigheid. Met 200 restaurants is er genoeg keus en kom je niks te kort. Duiken naar de koraalriffen is hier ook erg populair.

Curaçao
Tip

Curaçao

Als je echt wilt ontspannen, zit je op Curaçao goed. Je kan lekker shoppen in de hoofdstad Willemstad en diverse museums bezoeken. Ook zijn er leuke natuurparken waar je de prachtige natuur kan bekijken. Er zijn diverse grotten waar je het onderwaterwereld kan ontdekken. Bezoek het nationale park Shete Boka met uitzicht over de zee. Neem een duik bij één van de stranden of diner met uitzicht op zee. Het kan allemaal op Curaçao!

Route voor een rondreis met huurauto door ABC Eilanden

Een populaire fly & drive route op de ABC Eilanden is van Bonaire naar Aruba. Bij aankomst op Bonaire heb je hier een paar dagen om alles te ontdekken. Het is het kleinste land met mooie landschappen. Ontdek de vele heuvels in het noorden, de terraslandschappen in het midden en een vlak landschap in het zuiden. Ook zijn er zoutpannen die tijdens de ijstijd zijn ontstaan. Bezoek de hoofdstad Kralendijk met de pastelkleurige huisjes en een broedplaats voor zeeschildpadden. Kom tot rust op de stranden en neem een verfrissende duik in het water.

Hierna pak je het vliegtuig richting Curaçao. Winkel door de straten van Willemstad en bezoek diverse museums om meer over het eiland te leren. Ook zijn hier diverse grotten die je kan bekijken en is het de moeite waard om ook het onderwaterleven te ontdekken. Daarnaast kan je cocktails drinken bij de strandbars met aangenaam weer en watersporten beoefenen. Bezoek het park Shete Boka met prachtig uitzicht over de kust en een grote grot.

Vanuit Curaçao neem je het vliegtuig naar het laatste eiland Aruba. Hier vind je witte stranden met een koel windje die voor verkoeling zorgt. Bezoek Oranjestad en kijk goed om je heen, want ook hier zijn de huisjes mooi gekleurd. Maak mooie wandelingen of doe een fietstocht over het eiland. Met meer dan 200 restaurants is de keus erg groot voor het avondeten en kom je niks te kort. Ook kan je hier goed duiken en de mooie koraalriffen spotten. Hierna is de route klaar en pak je het vliegtuig naar Amsterdam.

Leuke weetjes over ABC Eilanden

1
Carnaval wordt groots gevierd op Curaçao en duurt ook twee maanden. Er zijn grote optochten en iedereen is uitbundig verkleed.
2
Aruba wilt het eiland graag beschermen. Daarom willen ze binnen 10 jaar al hun energie uit hernieuwbare energiebronnen halen.
3
De Caribische Nederlanders zien er graag netjes uit en besteden daar ook veel geld aan uit.
4
Op Bonaire krijg je een stuk verjaardagstaart pas aan het einde van de verjaardag mee naar huis.
5
Op veel stranden op Curaçao mag je de barbecue aan steken, maar lang niet overal.

Veelgestelde vragen over een fly drive naar de ABC Eilanden

Tijdens een fly drive naar de ABC Eilanden maak je een leuke route langs de 3 eilanden. Je ontdekt de mooie natuur en fijne sfeer die er hangt. Het is altijd mooi weer, perfect voor een lekkere vakantie.

De hoogtepunten tijdens een fly drive naar de ABC Eilanden bezoek je de 3 hoofdsteden met kleurrijke huisjes. Ook kan je leuke wandelingen maken door de natuur en genieten van je rust op de stranden.

De volgende vliegvelden vind je op de ABC Eilanden: Aruba Queen Beatrix Airport, Curaçao Hato Airport, Sint Maarten Princess Juliana Airport, Bonaire Flamingo Airport en Sint Eustatius Airport.

De beste reistijd om naar de ABC Eilanden te gaan is tussen december en april. Maar eigenlijk kan je er het hele jaar door wel naar toe voor vakantie.

Op de ABC Eilanden is het tijdens de zomertijd 6 uur vroeger. In de wintertijd is dit 5 uur.