Fly drive Orlando

Fly drive Orlando

Orlando
Populair: Magic Kingdom & SeaWorld Orlando
Wij vergelijken 4 aanbieders
Vanaf € 349,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
style in travel de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

Geniet van het aangename klimaat, de vele pretparken en de bruisende stad

In het zuid oosten van Amerika ligt Orlando, een stad vol themaparken waar je je kan vermaken. Maar ook kan je hier lekker wandelen door parken of de stad verkennen. Als je door de stad loopt voel je je erg klein door alle wolkenkrabbers om je heen. Naast Orlando kom je ook langs vele andere bekende plekken met een Fly Drive Orlando. Bezoek de steden New Orleans, Atlanta en Memphis, je ontdekt de rijke geschiedenis en komt in fijne sferen terecht. Ontdek het landgoed van Elvis Presley en de vele andere culturele bezienswaardigheden. Je kan de route op je eigen tempo volgen, kom tot rust op het strand en laat alle indrukken tot je inkomen.

Bekijk direct alle aanbieders met fly drives naar Orlando

10 uitgelichte aanbiedingen voor een fly drive naar Orlando

Uitgelichte bezienswaardigheden in Orlando

In Orlando en omgeving valt veel te zien en te beleven. Bij Orlando vermaak je je in de vele themaparken. Ook kan je er goed shoppen in de vele shoppingmalls. Als muziekliefhebber ben je in New Orleans op de goede plek. Geniet van de fijne sferen en de mooie landschappen buiten de stad. In Memphis valt een bezoekje aan Graceland natuurlijk te vermijden.

Orlando
Tip

Orlando

In Orlando kan je je dagen vermaken in de diverse themaparken. Daarnaast staat de stad vol wolkenkrabbers, als je er tussen loopt voel je je erg klein. Je kan hier erg goed shoppen in de vele shoppingmalls of een hapje of drankje doen bij de restaurants. Bezoek één van de museums, waaronder Orange County Historical Museum of het Orlando Museum of Art. Kortom is er in Orlando genoeg te doen en te beleven.

New Orleans
Tip

New Orleans

Deze echte jazzstad staat vol koloniale huizen met mooie balkons van smeedijzer. De mensen zijn hier erg gastvrij en zijn veel met hun muziek bezig. Op elke hoek van de straat hoor je wel een bandje spelen. Ook is het leuk om de barokke kathedraal te bekijken en de tram te nemen naar de villawijken. Buiten de stad zijn erg nog prachtige landschappen met moerassen en diverse plantages met katoen en suiker. Leuk om langs te rijden en een bezoekje eraan te brengen.

Memphis
Tip

Memphis

De stad Memphis is een memorabele stad en staat bekend om zijn rock-‘n-roll. Elvis Presley heeft hier gewoond en zijn landgoed Graceland is nu een toeristische plek geworden. Daarnaast kan je naar de beroemde Sun Studio’s om die te bezoeken. Ook is het de moeite waard om naar Mud Island te gaan. Hier vind je Mississipi nagebouwd op een schaal en de originele bommenwerper Memphis Belle. Op de plek waar Martin Luther King vermoord werd, staat het National Civil Rights Museum.

Route voor een rondreis met huurauto door Orlando

Een populaire fly & drive route in Orlando is van Orlando naar Tallahassee. Bij aankomst verken je gelijk de stad Orlando, ontdek alle themaparken en de mooie omgeving. Kijk goed om je heen naar de grote wolkenkrabbers en shop in de vele shoppingmalls. Daarnaast zijn er interessante museums waaronder het Orange County Historical Museum of het Orlando Museum of Art. Hierna ga je door naar Savannah, het is uitgeroepen tot de mooiste stad van Amerika door de Franse krant. Er staan elegante huizen en prachtige parken waar je doorheen kan wandelen. Ook is het leuk om een ritje te maken door één van de oudste wijken in een koets. Via de Highway 80 en Fort Pulaski National Monument kom je uit in Atlanta. Dit is een immense stad waar je onder andere de World of Coca Cola belevenis kan volgen. Verder is er het Centennial Olympic park, CNN Studio en Atlanta History Center. Kortom genoeg te beleven. Bij Chattanooga kan je genieten van de prachtige landschappen. Je word omringd door de Lookout Mountain, Signal Mountain en Missionary Ridge. Daarna rijd je door naar Nashville, hier vind je veel van de rijke geschiedenis. Het is de hoofdstad van de countrymuziek en dat vind je terug in het country Music Hall of Fame and Museum. De volgende stad op de route is Menphis, de stad van Elvis Presley en rock-‘n-roll. Bezoek het landgoed Gracelanf of de Sun Studio’s die erg beroemd zijn. Hierna staat Oxford op de route, het is een cultureel hart van Mississipi. De welbekende universiteit staat hier met het University Museums. Daarnaast kan je naar het Vicksburg National Military Park waar je doorheen kan lopen en genieten van het prachtige park.

In New Orleans, de jazzstad van Mississipi vind je prachtige landschappen met moerassen en diverse plantages voor katoen en suiker. Breng een bezoek aan zo’n plantage en ga terug de tijd in. Daarnaast kan je in het centrum de vele historische huizen bekijken en de fijne sfeer voelen. Op elke hoek van de straat hoor je muziek wat typisch is voor hier. Hierna kan je ontspannen bij Pensacola Beach, er zijn vele winkels en bars waar je een drankje kan halen terwijl je lekker op het strand geniet van je rust. Na een dagje rust kan je doorrijden naar de hoofdstad van Florida, Tallahassee. Je word omgeven door heuvels en je kan lekker wandelen over Park Avenue waar herenhuizen staan uit het jaar 1800. Vanuit hier rijd je weer naar Orlando om het vliegtuig terug naar Amsterdam te nemen.

Leuke weetjes over Orlando

1
In Orlando is er vreselijk veel keus aan eten. Als je alle restaurants wilt proberen, ben je vijf jaar bezig!
2
De welbekende doggybag is ontstaan in Orlando, hier begonnen ze ermee in de restaurants.
3
De originele naam van Orlando is eigenlijk Jernigan.
4
Als je alle bezienswaardigheden in Orlando wilt zien, ben je gemiddeld 67 dagen bezig.
5
Disney World is zo groot dat alle inwoners van San Francisco erin passen. Zelfs dan is het nog niet vol.

Veelgestelde vragen over een fly drive naar Orlando

Tijdens een fly drive naar Orlando kom je langs vele bekende plaatsen in Amerika. Ontdek de rijke geschiedenis en vele indrukwekkende hoogtepunten.

Hoogtepunten tijdens een fly drive naar Orlando zijn de themaparken rond Orlando waar je je dagen vermaakt. Ook kan je de cultuur en muziek ontdekken in New Orleans of Mephis.

In Orlando vind je 1 vliegveld genaamd: Orlando International Airport.

De beste reistijd om naar Orlando te gaan zijn de maanden maart en april. Tussen december en april zijn de weeromstandigheden ook goed.

In Orlando is het 6 uur eerder dan in Nederland. Vergeet dus niet om je horloge te verzetten bij aankomst.