Fly Drive Toscane

Fly Drive Toscane

Toscane
Populair: Florence, Pisa & Lucca
Wij vergelijken 7 aanbieders
Vanaf € 319,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.
style in travel de jong intra corendon tui ilios reizen anwb reizen
Bekijk aanbiedingen van o.a.
fly drive reisorganisaties

Fly & drive Toscane: Ontdek het culturele hart van Italië

Italië is een prachtig land om op vakantie te gaan. Laat je verassen door de mooie cultuur en prachtige steden met een rijk verleden. Je vindt hier vele heuvels met hooibalen, zonnebloemen, stranden en meren. In Italië heb je in de zomer altijd prachtig weer om de bekende plaatsen zoals Rome, Florence, Venetië en Pisa te ontdekken. Met een Fly Drive Toscane kan je deze hele regio doorrijden en de prachtige hoogtepunten bezoeken. Geniet van de culinaire specialiteiten waaronder lekkere pasta’s, pizza’s, ijs en koffie. Wijn wordt in Italië erg veel gemaakt en breng dan ook zeker een bezoekje aan een wijnproeverij. Geniet van het mooie Italië en kom vooral lekker tot rust tijdens je vakantie.

10 uitgelichte aanbiedingen voor een fly drive naar Toscane

Zelf een fly drive naar Toscane samenstellen

Liever een fly drive vakantie naar Toscane zelf samenstellen? Wellicht weet je al precies wat je wilt gaan bekijken en absolute vrijheid hebben op het gebied van vlucht, autohuur & hotelkeuze. Of wil je liever met de camper op reis? Wij werken samen met goede partners die alles bieden om zelf jouw fly drive te regelen.

Vlucht, hotel(s) en huurauto bij Expedia

Vlucht, hotel(s) en huurauto bij Expedia

Boek eenvoudig een combinatie van vluchten, hotel(s) en huurauto’s in Toscane helemaal flexibel, naar jouw wensen bij Expedia. Erg handig voor het zelf samenstellen van een fly drive.

Stel zelf direct samen bij Expedia
Auto huren in Toscane

Auto huren in Toscane

Bij het zelf samenstellen is een huurauto natuurlijk onmisbaar. Bij Sunny Cars boek je eenvoudig een losse huurauto voor jouw reis. Kies zelf de ophaal- en wegbreng locaties in de regio Toscane(bijvoorbeeld op het vliegveld van Pisa of Florence). Groots aanbod aan huurauto’s, diverse merken en extra faciliteiten.

Boek een huurauto bij Sunnycars

Uitgelichte bezienswaardigheden in Toscane

Ontdek tijdens je fly drive Toscane een groot aantal mooie steden met een rijk verleden. De steden zijn sfeervol, hebben lekkere restaurants en iedere stad heeft zo zijn hoogtepunten. In Florence zijn diverse hoogtepunten, waaronder het beeld van Michelangelo en de oude brug Ponte Vecchio. Als je van antiek houdt moet je zeker naar Arezzo, vele monumenten kan je bezoeken en genieten van de mooie stad. De welbekende scheve toren is in Pisa te vinden!

Florence
Tip

Florence

In deze kunstige stad woonden en werkte grote kunstenaars zoals Michelangelo. De museums in Florence behoren daardoor tot de belangrijkste van de wereld. Ter voet is alles goed te bereiken en kan je naar het beroemde plein met Michelangelo. Een foto op de Ponte Vecchio mag natuurlijk niet ontbreken, de oudste brug van de stad met kleine winkels erop. In het centrum kan je goed winkelen in de vele winkels met bekende merken. Ondertussen kom je ook langs diverse bekende gebouwen die je kan bezoeken.

Arezzo
Tip

Arezzo

Een bekende film La Vita e bella is in dit plaatsje opgenomen. Op een heuvel staat de antiekstad Arezzo met een kathedraal en stadshuis. Je vindt vele monumenten met een rijk verleden zoals het amfitheater. Daarnaast zijn er ook gieterijen in de stad die erg beroemd zijn en gespecialiseerd waren in de koraalrode vazen, de techniek daarvan werd verspreid over het Romeinse rijk. De vele straten leiden naar beneden tot aan de poorten van de oude stad.

Pisa
Tip

Pisa

Iedereen kent de stad Pisa wel van zijn scheve toren. Een plek waar door iedereen de standaard foto wordt gemaakt, namelijk net doen alsof je de toren tegenhoudt met je handen. Daarnaast staat er ook de prachtige Baptisterium, indrukwekkende fresco’s en een begraafplaats genaamd Campo Santo. De Dom uit de 11e eeuw is ook een grote trekpleister waar je een bezoekje aan kan brengen. Daarnaast zijn er leuke straatjes waar je koffie kan drinken.

Route voor een rondreis met huurauto door Toscane

Een populaire Fly Drive van het gedeelte Toscane is van Florence naar Pistoia. Je begint in het wereldberoemde Florence met zijn kunst verleden. Michelangelo heeft hier een indrukwekkend standbeeld van zichzelf en een groot museum met kunstwerken. Via de oude brug Ponte Vecchio, kom je uit in het centrum van de stad met vele winkels en prachtige gebouwen. Na Florence gezien te hebben ga je door naar de steden Cortona en Arezzo. Over Cortona zijn vele boeken geschreven en er wonen vele kunstenaars. Het is een klein stadje met een plein en uitzicht over de omgeving. Het ligt gelegen op een hoge heuvel en is een toeristische trekpleister. Arezzo heeft een rijk verleden en dat kan je zien aan het amfitheater en de mooie monumenten. Vele gieterijen waren hier gevestigd en gespecialiseerd in de koraalrode vazen. De volgende stad op de route is San Gimignano. Deze stad bestaat uit 13 torens die je van ver al kan zien. Het wordt ook wel de middeleeuwse Manhattan genoemd. De markt die hier vaak is erg leuk om te bezoeken. Hierna gaan we naar de laatste bestemming en dat is Pistoia. Het is één van de belangrijkste thermaal badplaatsen van Europa met bronnen die een helende werking zouden moeten hebben.

Leuke weetjes over Toscane

1
In Toscane staan meer UNESCO bezienswaardigheden dan in heel Australië en Zuid Afrika bij elkaar.
2
Ijs is ontstaan in Toscane, Bernardo Buontalenti heeft in 1565 Gelato bedacht.
3
Het Toscaanse marmer wordt wereldwijd ingezet. In het Londense Marble Arch wordt het Toscaanse marmer onder andere gebruikt.
4
Vele films waar onder de Gladiator en Twilight New Moon zijn in Toscane opgenomen.
5
De wereldberoemde Pinocchio is in Toscane geboren. Overal vind je er souvenirs van.

Veelgestelde vragen over een fly drive naar Toscane

Italië is een prachtig land met vele steden die wereldwijd bekend zijn. Ze hebben prachtige bezienswaardigheden die je zeker moet hebben gezien in je leven. Vele gebouwen uit de Romeinse tijd zijn erg bijzonder om te zien.

In het gedeelte Toscane heb je de steden Florence, Pisa, Cortona en Arezzo. In Florence zijn de meeste beroemde gebouwen te vinden die je een bezoekje moet brengen. In Pisa is de welbekende scheve toren waar je de standaard foto moet maken. In Arezzo en Cortona vind je veel antiek en gebouwen met rijke geschiedenis.

De bekendste vliegvelen in Italië zijn: Pisa en Florence

In de zomer is het weer op zijn mooist, maar is het wel erg druk door alle toeristen die vakantie hebben. In het voorjaar kan je ook prima naar Italië, maar in het najaar wordt het al gauw te koud.

In Toscane is er geen tijdsverschil. Je hoeft daar dus geen rekening mee te houden.