v.a. 199,-
6 - 15 dagen
Fly Drive
Europa

Portugal is de perfecte combinatie van stad, strand en natuur

Portugal is het land van prachtige stranden en cultuurschatten. Wil je echt even helemaal weg zijn uit de dagelijkse sleur, boek dan snel een fly drive vakantie naar Portugal en geniet van zon, zee en cultuur. Portugal wordt elk jaar populairder als vakantiebestemming, waardoor de diversiteit aan reizen ook toeneemt. Kies een fly drive reis die bij jou past, en ervaar Portugal op jouw eigen manier.

Bezienswaardigheden tijdens jouw fly drive naar Portugal

Mosteiro dos Jerónimos: Het Mosteiro dos Jerónimos is een zeer opvallend gebouw. Vermoedelijk zou dit klooster zijn gebouwd om een geslaagde Indiëreis te herdenken, maar dit is niet zeker. Het is zeker een zeer mooi en imposant gebouw om te bezoeken.

Castelo de São Jorge: Castelo de São Jorge bevindt zich in Lissabon en is daar het meest bekende kasteel. Het kasteel ligt op een hoge heuvel en is een zeer populaire toeristische attractie.

Oceanário de Lisboa: Hou je van sea world, dan wil je zeker een keer naar Oceanário de Lisboa. Het Oceanário de Lisboa is namelijk het op 1 na grootste aquarium ter wereld.

Het klimaat van Portugal

In Portugal heerst een mediterraan klimaat. In het zuiden van Portugal is het gedurende het hele jaar droog en zonnig. In de zomermaanden is er gemiddeld zo’n 10 tot 12 uur zon per dag. Ideaal voor een leuke fly drive Portugal.

Strandwandeling Algarve
Bergen in Portugal
Straatbeeld Madeira

De natuur van Portugal

Portugal telt meer dan 21 goed onderhouden natuurparken. Deze parken zorgen voor het behoud van de oorspronkelijke cultuur van Portugal, waardoor zeldzame planten en dieren blijven bestaan. De parken zijn ideaal voor ontspannen wandeltochten en zijn goed te bereiken met de auto. Met een fly drive Portugal houdt niets jou nog tegen om alle parken te bezoeken.

Maak kennis met de cultuur van Portugal

Een echte Portugees is trots op zijn cultuur en dan voornamelijk op de volksdansen. Deze traditionele dansen worden al generaties lang met grote precisie uitgevoerd en geleerd aan de nieuwe generatie.

Een fly drive Portugal kan gemakkelijk gemaakt worden vanaf één van de vele campings. Costa Lisbao is ook zeker een bestemming die je niet moet overslaan! Kras Reizen heeft met zijn Portugal totaal reizen het beste aanbod. Een fly drive boeken zonder accommodaties? Bekijk dan het aanbod van Expedia, deze organisatie biedt losse vluchten in combinatie met huurauto(tip!).

Een fly drive naar Portugal is het best te maken in: 5 dagen, 8 dagen, 10 dagen, 12 dagen of 15 dagen.

Feitjes over Portugal

  • De hoofdstad van Portugal is Lissabon.
  • Als je naar Portugal belt, moet je het landnummer +351 intoetsen.
  • De bevolking van Portugal bestond uit 10,46 miljoen inwoners in 2013.
  • In Portugal kun je betalen met de Euro.
  • De Officiële taal van Portugal is Portugees.